Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Dlaczego...

Re: Dlaczego...

U mnie też śpią, tyle tylko, że lulu idą o 19.00 ( są dobrze wychowane - nie to co u Meg " Legwaniczka imprezowiczka" Ciekawe na kogo się ta samica zapatrzyła )))))) i chodzi spać tak późno. Chyba, że to my "Dziadku " chodzimy tak wcześnie spać )) Pozdrawiam!

)))))))))))))))))

Wlasnie kupilam zwykla zarowke- czarną taka tez grzeje, zobaczymy jak bedzie.

" Babciu " jak Ci będzie ciepło to szybciej uśniesz :-))) . Legwan też . R&G

Moj legwan nawet jak ma ciemno w terrarium a swiatlo sie pali w pokoju nie idzie spac. Widocznie to taki nocny marek jak ja)
    Pozdrawiam

"Dziadku" , mnie grzeje w nocy kolderka i ...... a legwana zaroweczka))

heh sorki meg ale chyba jeszcze faza trzymala a "dziadku" night glo jest to cos jak ultrafiolet (niby ma emitowac takie promieniowanie jak ksiezyc)) wiec leg tego nie widzi a heat glo ktora tez sie pici w nocy jest jak podczerwien niewidoczna takze dla lega jak mu tylko gasze light glo to sie uklada do snu i kima jak bobas i nic mu nie przeszkadza a temperaturke ma luzik tak jak mowilem jak ma zimno wspina sie na gore jak zimno na dol hyhyhyhy jade do niemiec na 3 dni moze tam cos ciekawego lookne w zoologicznych jak cos to przywioze prezenty trzymajcie sie paps

coulidge
    Guest

No niestety, ale nie zgadzam się z tobą. Też mam praktykę, może nie tak długą, i pięcioletnie technikum elektryczne, gdzie dosyć dobrze nauczyli mnie zasady działania i budowy poszczególnych odbiorników prądu. Powinieneś sobie przypomnieć że w urządzeniach rtv, jest trafo, stabilizatory, że grzałki też inaczej się zachowują od żarówek. I wahania napięcia nie mają na nie takiego znaczenia. A kilkuprocentowy wzrost napicia na żarówce powoduje kilkakrotnie krótszą żywotność.

Pozdrawiam

no cóż ... nie będę się dalej spierał, ale teoria i praktyka czasem mijają się szrokim łukiem. Pozdrawiam!
    Kiedyś sam się przekonasz ))

coulidge
    Guest

ano, pewnie!!

zresztą najważniejsze by pupilki zdrowe były!

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów