Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: psychol

psychol

Witam!
    Ludzie poradźcie coś, moja legwanica od kilku dni daje mi się mocno we znaki,
    kiedyś leżała całe dnie w swojej półce, a od jakiegoś czasu (ok. tygodnia) cały dzień ma ochotę biegać po pokoju, świruje, włazi wszędzie, nie wspominam tu moich biednych rąk..
    Wykluczam aby było to skutkiem jakiejś choroby, ponieważ je i załatwia się normalnie..
    Przypuszczam, że powodem jest słońce :/
    Tracę przez nią mnóstwo cierpliwości, a do terra schować jej nie mogę, bo jest małe i nadaje się tylko do kimania
    CHCĘ ZNOWU SWOJEGO STAREGO LENIA )))

Pozdrawiam

Justyna Z
    Guest

Re: psychol

Meg,
    z moim jest podobnie, ale przez kilka godzin kazdego dnia - przyzwyczailam sie i cieszy mnie to z uwagi iz oznacza dobre samopoczucie i zdrowie.
    Pozdrawiam,

Mój Gucio jest dokładnie taki sam. Trzeba go mieć pod stałą kontrolą. Łazi wszędzie, po mieszkaniu, po balkonie, wchodzi do terrarium, a za 5 minut chce wyjść i tak w kółko. Zniszczył mi nowe spodnie Big Star ( dziura ) zniszczył 3 koszulki ( w tym prawie nowa firmówka Americanos ), szału można dostać ! Czego jednak nie robi się dla ukochanego zwierzaka ;-). Tylko żona marudzi :-(. Pozdrówko ! Rysiek-obdartus ;-)))))))))))))

oXcros
    Guest

megi moj tez od kilku dni cos sie aktywniejszy zrobił pzdr

p.s. ja narazie mam rece podrapane i mi głosnik od wierzy porwał (ta ochronke z płutna ) pzdr

Czy wiec tylko mój jest takim leniuszkiem? Idzie tylko do swojego WC na gazete, potem do miski na parapet i wraca do teera. O 17 idzie na karnisz i tam spi do rana. Pozdrawiam Beata

też bym tak chciała
    moja zjadła śniadanko i już się szykuje "na wycieczkę" (((

Alek_Perun
    Guest

Witam! Cieszę się bardzo, że padło to pytanie bo sam miałem je zadać. Właśnie od ok. tygodnia mój smok robi takie rzeczy, że zabrakło by mi czasu gdybym je opisał! Myślałem, że go coś opętało Cieszę się, że z waszymi jest podobnie. hmm tzn. Nie, że się cieszę z tego, że macie duże zamieszanie w domu, lecz z tego, że mój nie odbiega od "normy"! POWODZENIA z "legwankami"!!! Pozdrawiam <ALEK>

Jarek Zajączkowski
    Guest

Rozpoczął się sezon an legwanie zaloty - to musi boleć, szczególnie kiedy jest się samotnym zwierzątkiem..... Życzę cierpliwości

Doktorze, a kiedy ten okres szaleństwa się skończy?
    Za tydzień kończą mi się wakacje

Jarek Zajączkowski
    Guest

wrzesień - październik

Uprawnienia umieszczania postów