Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: psychol

Re: psychol

dziękuję za odp

Pozdrawiam

Gucio jest na balkonie i znowu wyrabia ;-) .

a moja dziś wyjątkowo grzeczniutka :-)
    az z podziwu wyjść nie mogę :-))) ni piszę już nic, żeby nie zapeszyć :-)

Moja to samo. Tylko łazi i wywraca pokój do góry nogami...ehh . W dodatku martwi mnie jeszcze jedna rzecz, a mianowicie taka, że zrobiła się agresywna w stosunku do mnie. Podejżewam, że to przez to, że przez prawie całe wakacje mnie w domu nie było, obraziła się pewnie na mnie przez to . Jak myślicie, ta agresja to jest spowodowana moją nieobecnością, czy okresem rozrodczym(co by było dziwne, bo przecież mam samice, a nie samca)?

moja bestja miała trzy dni spokoju, od dziś znowu szaleje, grrr..
    mam jej już dosyć :/
    W załączniku to, co mi dziś pokazał ))

i jeszcze coś, sprzed 2 minutek
    próbował na mnie wskoczyć z odległości ok.2 metrów

Pozdrawiam

zgłoś się do "tonwz" towarzystwa opieki nad właścicielami zwierząt, tam otrzymasz niezbędną pomoc prawną i psychologiczną ;-)

a co do drugiej fotki... może delikatny mianikur ;-)

Tak sobie czytam te wasze opowiadania i wydają mi się one jakieś znajome )
    ale zaintrygowała mnie jedna rzecz napisałaś że twój pupil załatwia się w "WC" tj na gazetę bardzo bym był zadowolony gdyby mój Leon choć jedną ze swoich paru kupek na dzień zrobił na jakąś gazetę albo coś w tym stylu bo powiem szczerze że jest to dość irytujące gdy co chwilę znajduję jakąś jego niespodziankę na szczęście jak na razie oszczędza dywany i inne mechate obiekty w tym na całe jego i moje szczęście łużko . Ale wracając do sedna nauczyłaś go tego czy po prostu dajesz gazetę w miejsce w które najczęściej się załatwia?

Acha i jeszcze jedno ile kupek powinny robić legwany bo mój robi rano jedną dużą no a potem to tu to tam zostawia mi takie malutkie niespodzianki tak ze trzy cztery na dzień.

poszukaj sobie w archiwum był kiedyś już temat..
    ja musze się pochwalić, że mój już kawał czasu nie załatwił się nigdzie oprócz swojego baseniku, jest tak nauczony i jeszcze nigdy nie znalazlam niespodzianki w pokoju choć legwan biega cały dzień luzem :-)

Nie uczyłam go - tylko w miejscu gdzie sie zawsze załatwial mial jedno położyłam gazete. Ale odkad go pochwaliłam na forum czasem zdarza mu sie nie pocelowac w gazete

Uprawnienia umieszczania postów