-
Re: Legwan chory HELP ME!
Sam się zabij .... jeśli są możliwości to się leczy, a o uśmiercaniu decyduje lekarz weterynarz i tylko on.
-
I to się nazywa człowieczeństwo?
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WETERNARZ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
nie rozumiecie ze moje fundusze nie pozwalaja mi na wizyte u weterynarza? legwan je ale cos to jest pod okiem mu urosło z ropą taka wielka gula podawalem mu rulid antybiotyk ale gula jest a wczesniej mu ciekla wydzielina z pyska juz mu nie cieknie ale ma rope pod okiem moze na to mi jescze ktos pomoze?
-
Tyle czasu minęło a ty NIC NIE ROBISZ? Tak kochasz swojego legwana (napisałeś w pierwszym poście: "ja sie zabije jak go strace"? Pożycz, zarób, sprzedaj coś, bo ja wiem? Minął ponad miesiąc, przez ten czas byś zdobył pieniądze.
-
jezeli stac cie bylo na kupienie legwana, to teraz masz obowiazek zapewnenia mu dobrych warunkow, pewne jest, ze potrzebuje lekarza wiec rusz troche glowka i zrob cos, nie wiem, pozycz, zarob, ukradnij i idz z nim jak najszybciej do weterynarza, zwierzak meczy sie juz piec tygodni (!!!) jak ty bys sie czul, gdyby to z toba bylo cos nie tak, a mama by nie chciala isc z toba do lekarza?
To, ze legwan nie mowi, nie znaczy ze nie cierpi (((
Pozdrawiam i zycze wiecej rozsadku!
-
dobrze wiedziales przed kupnem ze legwan to nie plastikowa jaszczurka kazde zwierze wymaga wydatkow i trza sie z tym liczyc !!
-
Musisz z tym iść do weterynarza ! Nie ma innej możliwości ! Na temat finansów trzeba było się zastanowić przed jego zakupem. Rysiek
-
no juz sie skontaktowalem z weterynarzem i lecenie jest tu na miejscu w Nowej Soli wlasnie 1 zastrzyk dostal i rope z pod oka zlikwidowano chyba bedzie dobrze pan Jarosław mowil ze to nie tragedia pozdro forr all co chcieli mi pomoc a fuck dla tych co tylko wyzywaja
Uprawnienia umieszczania postów