-
-
Re: krokodyl w domu !!!
tak cie [WULGARYZM] ten krokodyl wiec po co ci on?
-
no i tak trzeba bylo od razu
-
Nie zniechecajcie go!!!! Jak ma dlaniego bardzo dobre warunki to czemu ma go niemiec????!!!! I tak chlopak zrobi co bedzie chcial!!
-
tu chodzi o dobro zwierzęcia a nie o niego jak ma zbożówkę to nie znaczy że może mieć krokodyla jak będzie mial dla niego duży wyieg i kobiete co mu na to pozwoli niech ma na swoją odpowiedzialnosć
-
Jesssuuuu!! Przecież chłopak ma 19 lat!! To o jakiej kobiecie mówimy? Na pewno jeszcze żyje z rodzicami...
A ogólnie rzecz biorąc daje zakład, ze nie ma warunków na krokodyla!!!
-
krokodyle dożywają setki jak chce go hodować niech pomyśli czy przyszła żona stoleruje jego pupilka <lol>
-
a co ty sie jego zona interesujesz co ? masz zamiar wejśc do rodziny ? zreszta pająki też dożywają 20 lat i jakoś sie nie martwicie czy wasze ziny lub teściowe się tym zachwycają :P
-
pokaż pająka w fauna boxie i kajmana zajmującego cały pokój ciekawe czy różnicy nie będzie miało to a pozatym ja ci na drodze stawał nie będę jak chcesz to dla ciebie miejsce w jego rodzinie może się znajdzie bo ja jestem hetero i on mnie nie interesuje
-
ale najwięcej cie widać na tym temacie... zreszta na bezdurne tematy nie mam co strzępic jezyka bo ta dyskusja to jak dyskusja nad wyższoscią bozego narodzenia nad wielkanoca ....
ehhh
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów