-
krokodyl w domu !!!
w zologicznym widziałem takiego małego krokodyla w akwarium wiecie moze co to za gatunek ile stoi takie cacko i jakie ma wymagania alebo gdzie mozna jego opis znaleśc w tym serwisie chyba niestety niema ???
-
Re: krokodyl w domu !!!
kajmany okularowe sa po 600-800-1000 zl.ale polecam ci moze raczej weza jakiegos lub pajaka,bo to urosnie troche i klopot potem murowany.pozdrawiam
-
Moim zdaniem z zoologu widziales kajmana okularowego, nie wiem ile kosztuja ale u mnie w sklepie jest jeden za 730zl.
-
weża już zakupiłem piękną zbozówke no ale wpadł mi w oko tem mały dran hehe za rok moze 2 będzie mój :P
-
taak za rok 2 będzie twój a za 3-4 będzie w wiśle daj spokój my polscy terraryści nie mamy warunków na krokodyle nie będziesz w stanie mu zapewnić warunków na 100% lepiej kup coś co będziesz w stanie utrzymać w zdrowiu i godziwych warunkach
-
jak masz basen taki jak siara z kilera, to spokojnie możesz sobie kupić kajmana..
-
Moze ma Przeciez moga tu zagladac niezle ustawieni)
POzdrawiam
Nazar
-
basen to nie wszystko a jedzenie ?? taki dorosly kajman pochlonia 1 sasiada na 2 tygodnie
-
a za piec moze szesc bedziesz mu dawal krowy do jedzenia
-
ten kajmam rosnie tylko do 1,5 metra ale i tak potrzebuje połowy pokoju jest bardzo kosztowny w utrzymaniu, nie to co klo85 twoja zbozóweczka
Uprawnienia umieszczania postów