Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: krokodyl w domu !!!

klo85
    Guest

krokodyl w domu !!!

w zologicznym widziałem takiego małego krokodyla w akwarium wiecie moze co to za gatunek ile stoi takie cacko i jakie ma wymagania alebo gdzie mozna jego opis znaleśc w tym serwisie chyba niestety niema ???

rafnoe
    Guest

Re: krokodyl w domu !!!

kajmany okularowe sa po 600-800-1000 zl.ale polecam ci moze raczej weza jakiegos lub pajaka,bo to urosnie troche i klopot potem murowany.pozdrawiam

Moim zdaniem z zoologu widziales kajmana okularowego, nie wiem ile kosztuja ale u mnie w sklepie jest jeden za 730zl.

klo85
    Guest

weża już zakupiłem piękną zbozówke no ale wpadł mi w oko tem mały dran hehe za rok moze 2 będzie mój :P

MataManX
    Guest

taak za rok 2 będzie twój a za 3-4 będzie w wiśle daj spokój my polscy terraryści nie mamy warunków na krokodyle nie będziesz w stanie mu zapewnić warunków na 100% lepiej kup coś co będziesz w stanie utrzymać w zdrowiu i godziwych warunkach

jak masz basen taki jak siara z kilera, to spokojnie możesz sobie kupić kajmana..

Moze ma Przeciez moga tu zagladac niezle ustawieni)

POzdrawiam

Nazar

basen to nie wszystko a jedzenie ?? taki dorosly kajman pochlonia 1 sasiada na 2 tygodnie

cepelia
    Guest

a za piec moze szesc bedziesz mu dawal krowy do jedzenia

ten kajmam rosnie tylko do 1,5 metra ale i tak potrzebuje połowy pokoju jest bardzo kosztowny w utrzymaniu, nie to co klo85 twoja zbozóweczka

Uprawnienia umieszczania postów