Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: obrzarciuszek-leniuszek

MON@
    Guest

Re: Raczej leniuszek

Ehh ja się tak martwiłam a tu proszę nie tylko mój wstręciuszek obrzarciuszek ))) wcina takie ilości, a teraz właśnie ucina sobie drzemkę a ja biegnę nałożyć mu kolejną porcję )

Czyli jest nas czworo z W-wy )))

P.S. w załaczniku zdjęcie mojego zarłoczka )))

Piękny żarłoczek.. ))
    Pozdrówki!

Ps.Mon@ jest "nas" więcej.. znam jeszcze conajmniej trzy osoby z tego forum z wawy

Dominis
    Guest

Fajniutki W jakim jest wieku? Ja znam jeszcze dwie osoby z Warszawy. Mona mieszkam całkiem bliziutko Ciebie).

Ja też mam dwa legi i jestem z Warszawy )
    POzdrawiam
    EwaK

MON@
    Guest

Re: obrzarciuszek-leniuszek

Wiem że fajniutki i śliczny :P Wczoraj miał okazje pierwszy raz zwiedzić moje łóżko sam i niestety pierwsze gdzie się wybrał to na zasłonki )))
    eh ten łobuziaczek, a co do nas to może spotalibyśmy się na małej kawce? Troszkę nas jest w W-wie.

Dominiko skoro mieszkasz bliziutko to może byś wpadła kiedyś na kawke lub herbatkę, oczywiście jeśli Twój smok miałby ochotę to również zapraszam ) , tylko że może nie na kawkę a na lisek jego ulubionej zieleninki ))

MON@
    Guest

a tak przy okazji mam pytanie: czy można dawać legusiowi świeże zioła chodzi mi o te które można kupić w sklepach w małych doniczkach?

ja swojemu kupiłam kiedyś bazylię w doniczce..
    ale..
    nie tknął nawet jednego listka..
    miał nawet na nią chrapkę..
    ale w porę mu się przypomniało jakim jest indywidualistą.. i w sumie nie tknął nawet listka.. a co zdążył ugryźć, to wypluł..
    Bazylia wyrosła na wieeelkiego krzaka.. krórego wadziłam do ogródka..
    Pozdrówki!

MON@
    Guest

Zaryzykowałam i dałam mu melise i co dziwnego jak mu dawałam z ręki całe ale mniejsze listki to jadł, a te wieksze które mu pokroiłam i włożyłam do miseczki nawet nie spróbował, chyba jest wybredny ))) Spróbuje jutro z bazylią, bo leniuszek już śpi )) ale co w tym dziwnego już dawno po dobranocce.

Dominis
    Guest

Dziękujemy za zaproszenie. Pomysł ze spotkaniem bardzo mi się podoba. Chciałabym się spotkać i pogadać na temat legów. Myśle, że możemy się wiele od siebie nauczyć.
    Moja Sway uwielbia zioła w doniczkach. Najbardziej smakuje jej bazylia, mięta, melisa, tymianek i oregano. Jedyne czego nie lubi to rozmaryn, ale wcale jej się nie dziwię.

PS. Może wymienilibyśmy się nr GG?
    Moje GG: 4220612

Witajcie,
    MON@ czy te rośliny w terra sa żywe, jak tak to jak sie nazywaja?

Uprawnienia umieszczania postów