-
Re: zachoawnie lega a pogoda
oki doki, wybaczcie Panie, ale jestem juz bardzo uprzedzona po wybrykach ludzi, ktorzy np przez kilka lat trzymaja zolwie na podlodze albo tropikalne ryby bez grzalki! dla mnie jest to barbarzynstwo, ale jesli moga Panie zapewnic odpowiednie warunki zeby wasze legwany zyly sobie poza terrarium i zylo im sie tam naprawde dobrze, to rozumiem.
-
Inko, pytaj na forum bez obaw, nie zawsze trafisz na takiego chama jak ja >:-)
-
zapewniam Cię, że mój legwan ma takie warunki, o których inne zwierzaki mogą tylko pomarzyć..
Pozdrówki!
-
jeśli tak, to już mi lepiej >:-) i wyciągam łapkę na zgodę
-
oks, zgoda
jeszcze tylko z Beatą muszisz się dogadać
Pozdrówki!
-
Oj dziewczyny, dziewczyny :-))))))))))
-
-
Ale ja sie nie gniewam tylko fakt pytanie bylo do Meg. Skro pytam to znaczy ze zależy mi na dyskusjii z ludzmi którzy byc może wiedza wiecej ode mnie. To nie jest ważne tyle dla mnie co dla mojego zwierzaka. mój legus też lubi przebywac poza terra i chcialam tylko wymienic poglady co do tego czy lepiej "pchać " go tam "na siłę" czy niech sobbie bedzie tam gdzie mu jest lepiej.Meg ma legusia troszke starszego niż mój i podejrzewalam ze chodzi o półke poza terra. Poza tym robi sie całkiem malo sympatycznie tu. To juz druga osoba naskoczyla na mnie ......poprzednim razem z mojego przejęzyczenia.... to przykre . Dlatego postanowiłam raczej słuchas Was niż sie odzywac.
Pozdrawiam. Siedze juz cicho Bea
-
Beata, odp. na priva
Pozdrówki!
Uprawnienia umieszczania postów