-
jedzonko
Czy dajecie swoim legom liście winogrona ?
-
Re: jedzonko
Tak, ja daję. Pozdrawiam!
-
to przysmak mojego Spikiego.
pozdrawiam
-
Dobra rzecz ale najlepszy mlecz i lucerna. W spożywczych pojawiły sie kiełki lucerny - REWELACJA - dużo Ca - i smakuje (sprawdziłem - choć kiełkojadem tak do końca nie jestem)
-
YO!
Tak liscie winogrona sa w skladzie salatki zajadanej przez moja Diablo.
A tak przy okazji jedzonka czy moglby sie ktos wypowiedziec na temat lisci roslin dyniowatych ? Z gory dziex :]
-
Wiecie co moje Legwan nie nawidzi Lisci winogronów wogule sie do niech nie zabiera nie smakują mu poprostu a mam ich tyle na podworku ze nie macie pojęcia mysle ze tyle lisci co ja mam to jak bym je pozrywał to by starczyło dla all legwanów na tym forum )) hehehhehe ale by było ;]
-
Mój liście winogrona zjada, ale woli koniczynę, mlecz, fasolkę. Co do dyniowatych zjadane są dość chętnie liście cukinii. Są dość szorstkie, a smakują . Stosunek Ca:P nie jest zbyt korzystny jeśli chodzi o owoc cukinii też chętnie zjadany . Wynosi ok. 1,1 :1 . Ponadto ma dużo witaminy A i sole mineralne. Dynia ( owoc ) ma lepszy stosunek Ca:P , zawiera błonnik i dużo soli mineralnych. Liście też w małych ilościach znajdują się w menu Gucia. Ponadto zielony ogórek z działki ( Ca:P podobnie jak w przypadku cukinni ) , kabaczek , melon znajdują swoje miejsce w jadłospisie mojego legwana. Pozdrówko! Rysiek
-
no to ja jeszcze mam pytanko Czy legi moga jesc miód ?? pzdr
-
oX, misie jedzą miód..
Pozdrówki!
-
ja tez jem miod a misiem nie jestem )))
Uprawnienia umieszczania postów