Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: swietlowka

...:James:...
    Guest

Re: swietlowka

Wiem, ze to nie na temat ale nie mogę się powstrzymać
    W plejadzie w bytomiu jest najdrożej dzie tylko widziałęm i "guwno" się znają na zwierzętach nawet o rybkach nic nie wiedzą: legwanka 35-40 cm trzymali w jednym terra z żółwiem greckim i stepowym gdzie bylo sucho jak !@#$%^& chyba 0% wilgotności dwie lampy (zwyczajne lustrzanki) 100w i chyba 60 grzały nonstop jedna miska z wodą w kturej chodziło pełno mączniaków żarcie (sałaty albo cuś) leżało na podłożu belegdzie, a warstwy torfu bylo chyba 2 cm najwięcej a w niektorych miejscach to szkło widać. Legwanek wisiał na kablu od lampy. I TO BYŁO BY NA TYLE O LEGWANIE. Do ptaszników nie mam zastrzeżeń, zborzówka albino w małym terra schowana byłą pod miską z wodą a o cenie już nie wspomnę z kosmosu je chyba biorą. Agama Brodata była razem w terra z żółwiem stepowym i gekonem lamparcim za podłoże była mała warstwa żwirkudrobnego. ALE ludzie są głupi walą w szybe i wołaja ej długa rusz sie, a gekonek ucieka na drugi koniec terra. RAz była tam dorosłą agama błotna ok.80cm wyglądała na zadbaną ale trzymali ją w terrarium o kształcie trapezu o wymiarach długość 50cm szer.40 wys.40 i styłu klatka jako drzwiczki oczywiście ludzie ale to brzydkie ale oślizgłe itp. a przeciesz gady mają skure w dotyku aksamitną. Nie rozumiem kobiety uwielbiają buty, torebki ze skury węży, krokodyli i muwią ale to fajne w dotyku ale jak widzą węża w sklepie to mówią ale to oślizgłe itp. jak juz wspomniałęm gady (większość) ma skurę w dotyku aksamitną

...:James:...
    Guest

OPS... kupiłem dzisiaj świetlówke reptistar 45cm 15w średnica 26mm5%UVB i 30% UVA ale cena to 50zł. MAM pytanko ile kosztuuja oprawki do świetlówek

to zależy od typu - popytaj w hurtowniach ( ceny od 30 zł ) na Podkarpaciu. Pozdrawiam!

Uprawnienia umieszczania postów