Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: swietlowka

swietlowka

wlasnie kupilem swietlowke uv (SILVANIA reptistar) czy bedzie ona dobra dla mojego legwana

Re: swietlowka

dokladnie jest to swietlowka 18 W, 6500k i daje UVB do 5%, UVA do 30%.

Ilosc promieni jest dobra, przynajmniej moim zdaniem. Moc zalezy od wielkosci terrarium! Jesli masz dosyc duze to 18 W to troche malo. to tylko moje zdanie

jest ok, odpowiednik Repti Glo 5.0 Pozdrawiam!

wymiary mojego terrarium to: 100 dlugosci, 50 wysokosci i 40 szerokosci. chyba ta swietlowka bedzie spelniac wymagania, dzieki za pomoc, pozdrawiam.

przez najbliższe 6-10 miesięcy będzie ok, tylko pamiętaj, że najlepsza odległość świetlówki od legwana powinna wynosić 20-25 max 30 cm.Pozdrawiam!

no jeszcze w terrarium jest konar a gizmo tam prawie caly czas spedza no i wtedy jest odleglosc max 25 cm. dzieki za wszystko i pozdrawiam

Dzony
    Guest

gdzie mozna ja kupic i ile kosztuje jestem z wawy

...:James:...
    Guest

Ja jestem z Rudy Śląskiej ale mam pewien sklep zoologiczny oddalony od mojego domu o jakieś 200-300m i tam mają duży wybór świetlówek reptistar ja w tym tygodniu będe kupował za 26zł 35-45cm

jestem z gliwic a swietlowke kupilem w centrum handlowym "PLEJADA" w bytomiu i zaplacilem 79zl. jezeli chodzi o jej kupno to trzeba sie popytac w sklepach zoologicznych. pozdrowionka

Uprawnienia umieszczania postów