Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: szelki dla lega

Re: szelki dla lega

...a jak leg wejdzie na zajebiscie wysokie drzewo to balonik tez bedzie widac.....tylko co z tego? rotfl!

Anita Kuzebska
    Guest

Ja wiem gdzie.

Jezeli jestes z warszawy... bo ja jestem z warszawy i mozna je kupic w Gean taki sklep duzy na woli, i w tym sklepie w srodku jest sklep odzielny zoologiczny i tam sa szelki kosztuja 22zl. ja mam zamiar 12.06.03r. kupic sobie Legwana Zielonego. I mam prosbe napisz mi po czym sie poznaje czy legwan zielony mlody to samiec czy samiczka? bo sprzedawca niewie........ a szelki mozesz kupic w zoologicznych sklepach tez chce kupic dla mojego kturego bede miala szelki i czy moglabys napisac mi duzo fajnych imion dla legwana zielonego? dla SAMICZKI TROCHE NAPISZ DLA SAMCZYKA I TAKIE CO PASUJE I DO SAMICZKI I DO SAMCZYKA CZYLI OBOJNIACKIE NAJCZESCIEJ MA NA KONCU LITERE ( i ). PROSZE CIE POMÓZ MI... ODPISZ NA MUJ ADRES E-MAIL cleo12@go2.pl tutaj ma sie jakas poczte? bo pierwszy raz jestem na tej stronie...

Re: Ja wiem gdzie.

Jeśli jesteś pierwszy raz na tej stronie to polecam lekturę forum i FAQ . Legwan w szelkach nie będzie chodził jak piesek i nigdy pieskiem nie będzie. W przypadku młodego legwana ani sprzedawca, ani nikt z forumowiczów Ci nie pomoże jeśli chodzi o określenie płci . To loteria :-))). Pozdrówko! Rysiek

Uprawnienia umieszczania postów