Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 51

Wątek: Czemu??!!

Re: Czemu??!!

Racja Fatman !!!!!!

oj fatman... mylisz sie. Nie zarzucaj nam ze na serwisie ktos zarabia bo niezbyt widze jakim cudem. Naprawde wkurza mnie to jak takie bzdury komus zarzucasz. To wszysy szukamy mozliwosci zeby nie pobierac kasy od transakcji, mozliwosci czytania. Jedyny dochod jaki Nook ma to reklama sklepu Biofil. myslisz ze az taka fure pieniedzy na tym zarabia? heh, prosze zastanow sie zanim cos napiszesz, przejrzyj cennik na kei.pl uslug hostingowych, na domena.pl ile kosztuja domeny. gadasz glupoty i nie masz racji.

STOP!!! STOP!!! STOP!!! Pewnie każdy ma rację. Wg. mnie powinny być usuwane tylko posty wulgarne lub obraźliwe, a powinny zostać wszystkie, które dotyczą tematu terrarium ( nawet te w najmniejszym stopniu dotyczące terrarium ). I ta wypowiedź powinna zamknąć dyskusję na ten temat. Dziękuję za uwagę :-))))))))) Pozdrawiam!

Tomek Tasior
    Guest

Przepraszam ,że się wtrące ale tak czytam i czytam i nie mogę uwierzyć,jakie problemy mogą mieć ludzie.Proponuje zawieszenie broni i powrót do przeszłość ,przeciez było tak miło a tu nagle klops hehe.Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Tusipek
    Guest

Hej Jacek
    Nie jesteś sam na tym forum - więc ja tęż swoje 3 grosze :-)

Moim zdaniem Nook dobrze robi - tym bardziej że informuje osoby o usunięciu posta.

Przynajmniej uczy samodzielności i jest jako taki porządek.

Fatman - mogłeś napisać do Nooka na priv najpierw . Robisz zadyme.

Nook
    Guest

> Najlepiej to zostawmy samego FAQ-a bo juz wszystko na tym
    > forum bylo walkowane. Czemu nie kasujecie postow typu "co mam
    > mu dawac do jedzenia". W cholere sie takich postow powtarza i
    > nie pomagaja apele, ze najpierw FAQ pozniej archiwum.

Najczęsciej z tego powodu że nie nadążam(y) za kasowaniem, albo poruszane są nowe wątki, po co kasować to z czego później inni bedą korzystali... staram się robić co mogę niestety osob kompetentnych do administracji jest nie wielu i ludziom nie chce się tego robić, chyba nikt nie chce wziać na siebie odpowiedzialności )

Wyjasnijmy sobie cos! Ja nie mam do nikogo pretensji ze usunal moj post do Niki. Mam pretensje, ze post do 8 osob - na temat naszego spotkania w zoo zostal skasowany. Wyobrazcie sobie, ze jest zwiazany z terrarystyka, bo po to sie spotykalismy. Cala siodemka chciala, zeby napisac na forum, ze Seb nie przyjechal, bo wszyscy by chcieli z nim pogadac (pozdrofka Seb). Poza tym nie piszcie o kosztach przestrzeni dyskowej, bo dam sobie reke uciac, ze nie dokladacie kasy do tego interesu, a wrecz ja zarabiacie.

-- Skasowany temat? A to co to jest ?
    Spotkanie - chorzowskie ZOO / Autor: Nika
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=6800&t=6800

Co do zarabiania oj mylisz się mylisz i to nie wiesz jak bardzo.

Bardzo cieszy mnie ze dzięki tej liście mogliscie się spotkać, szkoda że zrobiła się po tym taka zadyma , ja tego nie chciałem, napisałem do Ciebie na e-mail jak sprawa się ma poprosiłem o dostosowanie się, niestety wyszło to co wyszło

Nook
    Guest

> STOP!!! STOP!!! STOP!!! Pewnie każdy ma rację. Wg. mnie
    > powinny być usuwane tylko posty wulgarne lub obraźliwe, a
    > powinny zostać wszystkie, które dotyczą tematu terrarium (
    > nawet te w najmniejszym stopniu dotyczące terrarium ). I ta
    > wypowiedź powinna zamknąć dyskusję na ten temat. Dziękuję za
    > uwagę :-))))))))) Pozdrawiam!

Marku to po co robiłeś FAQ! ))), ono właśnie jest po to (i opis) żeby pytania na które łatwo można znaleść odpowiedzi nie padały), chyba że beda poruszaly nowe wątki ale to inna baja)

Nook
    Guest

Proponuje rozwiązanie pokojowe, narazie bedą kasowane posty obraźliwe i wulgarne, co Wy na to ? ( kieruje to do Niki, Fatmana, Ryśka)
    Sami się przekonacie jak to będzie jak beda padały te same pytania

Zakopiemy topór? Na spotkania terrarystow planuje osobną grupę), tylko prosze sprawy prywatne załatwiać na privach i będzie zgoda)

I o to chodziło - kompromis! To strona nas wszystkich.Pozdrawiam! Ufff może już po burzy :-))))))

OK rozejm. Sorki za to o zarabianiu, to bylo ponizej pasa. Sam siedze w branzy informatycznej i dobrze wiem, ze nie macie z tego kasy. Zwlaszcza, ze strona nie swieci sie od bannerow... Nook proponuje takie rozwiazanie - posty prywatne, takie jak moj do Niki, usuwaj po tygodniu, jak juz osoba do ktorej to bylo kierowane przeczyta. Miejsce na serwerze zostanie odzyskane, a adresat bedzie mogl przeczytac post. Jesli tak sie nie da, to ja sie z checia dostosuje i bede pisal na maila.
    Pozdrowienia dla osob, ktore tworza portal i dla wszystkich uzytkownikow

PS. Nook co mam Ci dopisac do artykulu o egzotarium??

Uprawnienia umieszczania postów