Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: duzy atakuje malego

duzy atakuje malego

Czy to normalne ze samica ok 80cm atakuje nie wiaodomo co bo ma dopiero z 40 cm ( ale jest legwanem ) juz od ponad roku . To jest dosyc dziwne bo jeszcze takiej zazdrosci nie widizalem nawet moja kobita nie jest o mnie tak zazdrosna . "Duza" juz od ponad roku atakuje malego przenioslem je razem do duzego terra gdzie praktycznie na siebie nie wchodza a jedynie spotykaja sie przy misce. Jak mysliscie ile jeszcze to mzoe potrwac i czy nie trzeba ich rozdzielic ? slyszlaem ze dwie samice razem mozna trzymac samca i samice takze wiec o co chodzi ?
    Ten akt bywa czasami bardzo tragiczny w skutkach u malego widoczne zadrapania krwawienie a nawet opuchniete czesci ciala . Co fakt to fakt goi sie to u niego lepiej jak na psie ale zawsze to szok u malego .
    Pozdrawiam M.D.

Lukas Cool
    Guest

Re: duzy atakuje malego

Od jakiego czasu są razem ??????

Różnica wzrostu to jedno, a drugie, czy jesteś pewien że to samiec i samica ? Pozdrówko! Rysiek

tak jestem tego powien zalaczam zdjecia majego i duzego .

Pozdrawiam M.D.

P.S. a sa razem od prawie roku .

ale śliczne.. szczególnie ten szkrab..

Lukas Cool
    Guest

śliczniutkie przepiękny a tem malutki jakie piękne kolorki ma

Czy to normalne ze samica ok 80cm atakuje nie wiaodomo co bo ma dopiero z 40 cm ( ale jest legwanem ) juz od ponad roku . To jest dosyc dziwne bo jeszcze takiej zazdrosci nie widizalem nawet moja kobita nie jest o mnie tak zazdrosna . "Duza" juz od ponad roku atakuje malego ....

Czegoś nie rozumiem. Od roku maluch jest terroryzowany, a Ty na to patrzysz spokojnie i pytasz co z tym zrobić. Życzę Ci żeby Ciebie tez przez rok ktos terroryzował.

Anita Kuzebska
    Guest

Prosze pomóz mi... skoro jestes pewien jakiej sa plci!

skoro wiiesz jakiej sa plci to jak poznales?????? prosze cie pomóz mi chce wiedziec jaki muj bedzie bo 12.06.03r. kupuje sobie! prosze cie po czym sie poznaje? ten w sklepie ma ok. 40cm. z ogonem prosze!!!!!! muj e -mail: cleo12@go2.pl Odpisz

Uprawnienia umieszczania postów