-
Re: Spotkanie - chorzowskie ZOO
Zastanawiam sie czy pogoda sie poprawi do soboty . Jak bedzie padało to nici ze spotkania, chyba że macie inne zdanie, ja sie dostosuję.
Pozdrawiam,
Nika
-
To piszcie - tak czy nie . Czy deszczowa pogoda może zmienić nasze plany ? Ja będę. Pozdrówko! Rysiek
-
niestety nie uda mi się dotrzeć. miłej zabawy...
-
YO!
Ja tam deszczu sie nie boje Prosze tylko niech ktos podejmie meska decyzje czy w razie deszczowej pogody spotykamy sie w ZOO czy nie ????
-
Marblo, my jedziemy ! Deszcz nam nie zaszkodzi, a dziewczyny ( NIKA do Ciebie ) zmieszczą się pod naszym parasolem :-))). I tak mamy z Fatmanem sprawę do omówienia i podpisania. Bez względu na pogodę obecność obowiązkowa ! Rysiek
-
Kto przyjedzie na 16.00 niech potwierdzi. Rysiek
-
Stawiam sie na 120% - mam nadzieję, że korzystanie z parasolów nie będzie konieczne
Pozdrawiam,
Nika
-
Dzisiaj jest ładnie, więc deszcz nam nie grozi :-). Do jutra. Hej !
-
przykro mi , ale niestety w szkole w sobotę same egzaminy aż do 20,00. Mam nadzieje , że będziecie sie super bawić i na następne spotkanie będę mógł wpaść.
-
Ja chętnie Was poznałbym, ale... :-((( nie mogę (siła wyższa - małe problemiki ). Mam prośbę do Marblo : porób kilka fotek, jak było, jak wyglądacie i podeślij jak możesz. Dobrze? Pozdrawiam !
:-(((((((
Uprawnienia umieszczania postów