Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: NARESZCIE !!!

NARESZCIE !!!

Panie dr Jarku. Legwanica operowana (wycinanie jajnikow) przez Pana 22 lutego zrzuca wlasnie skore z tulowia. To znaczy ze wrocila wlasnie do rozmiarow przed operacja!!!
    Do tej pory skora zlazila jej tylko z pyska i konczyn

Jarek Zajączkowski
    Guest

Re: NARESZCIE !!!

Niniejszym uważam problem za rozwiązany ))

Nook
    Guest

Fatman napisał(a):
    >
    > Panie dr Jarku. Legwanica operowana (wycinanie jajnikow)
    > przez Pana 22 lutego zrzuca wlasnie skore z tulowia. To
    > znaczy ze wrocila wlasnie do rozmiarow przed operacja!!!
    > Do tej pory skora zlazila jej tylko z pyska i konczyn

priv jarek.zajaczkowski@terrarium.com.pl

NOOk

To jest wiadomość poniekąd dla wszystkich. Przecierz każda dobra wiadomość o stanie zdrowia naszych podopiecznych po przejściach powinna być ogłaszana publicznie. Mnie ona osobiście bardzo ucieszyła, bo to znak, że są ludzie którzy umieją pomóc zwierzakom i ratują im skutecznie życie. Dużo zdrowia dla "dziewczynki" Fatmana i wszyskich zwierzaków.

Pozdrawiam,

Nika

Też nie rozumiem, czego się Nook czepiasz? Mnie też zdrowie legwana Fatmana bardzo interesuje (podobnie jak wszystkich innych).

no właśnie :-)) Może masz zły dzień? :-)) Pozdrawiam!

No to moja legwanica możę sie pochwalić podobnym sukcesem! Była operowana parę dni później i też teraz przechodzi wylinkę. Ładnie się "zaokragliła" O ile zaraz po zabiegu apetyt jej dopisywał i wcinała praktycznie wszystko, co było w miskach, to teraz zaczęła kaprysić. Gardzi koperkiem i mleczem Za to nagle polubiła jabłko. Są dni, kiedy nie schodzi z najwyższego konaru w terra, są dni, kiedy nie można jej do terra zagonić. Tak więc wszystko wraca do normy
    W okresie rekonwalescencji starałem się zostawiać ją w spokoju, zbytnio nie stresować. I odzwyczaiła sie od brania na ręce. Teraz powoli staram się nadrabiać zaległości. A efekt? Ślady pazurków na rękach
    Pozdrowienia!

Jarek Zajączkowski
    Guest

Niniejszym uważam problem za rozwiązany ))))))))))))))))))))))))))))))

Pytanko!
    Jak długo może trwać całkowite zabliźnienie się rany? Czy ona w ogóle pokryje się łuską?

Uprawnienia umieszczania postów