Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Egzotarium odsłona III

Egzotarium odsłona III

W piatek spotkalem sie z Pania redaktor i Pania fotograf. Weszlismy do egzotarium, porobilismy pare fotek i pogadalismy co jest tam nie tak. Pozniej Panie podjechaly do mnie. Zrobily mnie i zielonej pare zdjec (robilismy za przykladnego hodowce i przykladnego legwana :-)). Teraz czekam... Jest nadzieja ze cos sie pojawi w Wyborczej.

oXcros
    Guest

Re: Egzotarium odsłona III

))))) Gratuluje ))) moze cos zdziałacie

No to czekamy na jakiś sygnał w jakim numerze będzie jakaś wzmianka. Fatman jak z tym raportem ( poprawionym ) i jego wysyłką do Częstochowy i Warszawy ? Pozdrówko! Rysiek

Jak będziesz wiedział w którym numerze ukaże się artykuł to daj zdać. Chętnie poczytam!!!!!

Daj znać, jeśli będziesz wiedział coś więcej na temat terminu ukazania się artykułu. I czy to będzie artykuł w Wyborczej ogólnej, czy w lokalnym dodatku. Trzymam kciuki!

No tak, wszyscy pomyśleli o tym samym... Łączę pozdrowienia.

Poczytać oczywiście można, ale nie o to chodzi, żeby na gazecie się skończyło. Tam mają zajść zmiany na korzyść zwierząt i to niezależnie od zastosowanych środków . Mam nadzieję, że raport będzie wysłany do Warszawy i Częstochowy do szefostwa TOZu i znajdzie to odzwierciedlenie w ich działaniach w sprawie egzotarium. Odniosłem wrażenie po rozmowie telefonicznej, że za daleko to wszystko zaszło aby mogli to przemilczeć. Zobaczymy. Pozdrówko! Rysiek

A pewnie, że nie o to chodzi. I miejmy wszyscy nadzieję, że te działania przyniosą wymierne korzyści w postaci poprawy losu zwierząt.... chociaż w tym jednym egzotarium...

oXcros
    Guest

No własnie chociarz w sosnowcu ! Bo dla Ustcekiego legwana (3 -4 letniej samiczki) i tak ratunku nie ma (((( (szkoda mi go jak cholera !!!!!!!! )...

pzdr

Oxcros, dlaczego nie ma? Już nie żyje?

Uprawnienia umieszczania postów