-
Egzotarium odsłona III
W piatek spotkalem sie z Pania redaktor i Pania fotograf. Weszlismy do egzotarium, porobilismy pare fotek i pogadalismy co jest tam nie tak. Pozniej Panie podjechaly do mnie. Zrobily mnie i zielonej pare zdjec (robilismy za przykladnego hodowce i przykladnego legwana :-)). Teraz czekam... Jest nadzieja ze cos sie pojawi w Wyborczej.
-
-
Re: Egzotarium odsłona III
No to czekamy na jakiś sygnał w jakim numerze będzie jakaś wzmianka. Fatman jak z tym raportem ( poprawionym ) i jego wysyłką do Częstochowy i Warszawy ? Pozdrówko! Rysiek
-
Jak będziesz wiedział w którym numerze ukaże się artykuł to daj zdać. Chętnie poczytam!!!!!
-
Daj znać, jeśli będziesz wiedział coś więcej na temat terminu ukazania się artykułu. I czy to będzie artykuł w Wyborczej ogólnej, czy w lokalnym dodatku. Trzymam kciuki!
-
No tak, wszyscy pomyśleli o tym samym... Łączę pozdrowienia.
-
Poczytać oczywiście można, ale nie o to chodzi, żeby na gazecie się skończyło. Tam mają zajść zmiany na korzyść zwierząt i to niezależnie od zastosowanych środków . Mam nadzieję, że raport będzie wysłany do Warszawy i Częstochowy do szefostwa TOZu i znajdzie to odzwierciedlenie w ich działaniach w sprawie egzotarium. Odniosłem wrażenie po rozmowie telefonicznej, że za daleko to wszystko zaszło aby mogli to przemilczeć. Zobaczymy. Pozdrówko! Rysiek
-
A pewnie, że nie o to chodzi. I miejmy wszyscy nadzieję, że te działania przyniosą wymierne korzyści w postaci poprawy losu zwierząt.... chociaż w tym jednym egzotarium...
-
No własnie chociarz w sosnowcu ! Bo dla Ustcekiego legwana (3 -4 letniej samiczki) i tak ratunku nie ma (((( (szkoda mi go jak cholera !!!!!!!! )...
pzdr
-
Oxcros, dlaczego nie ma? Już nie żyje?
Uprawnienia umieszczania postów