-
Re: niu foto :)
oto i fotki
wątpisz w jej płeć oX?
-
Re: Do wszystkich kochających swoje smoki domowe :)
NIE ! ale to wyjatkowy okaz 1 zdjecie mnie upewnilo ze to samica na 99% ...
-
Moja samiczka nie jest jeszcze dobrze oswojona, mimo że jest u mnie już rok. Jak podaję jej jeść to podchodzi i je mi z reki, czasami nawet wejdzie na mnie, ale mimo to ciągle zdarza się, że ma danego dnia zły humor i wtedy jest niegrzeczna(kobieta zmienną jest)
-
Re: a to my :)
Piekne z Was dziewczyny ]:->
-
Meg, twoja samiczka jest rewelacja, że nie wspomnę o Tobie (ale to jest forum o legwanach, jak będzie forum na temat pięknych kobiet to na pewno się wypowiem). W każdym razie legwanek jest super! Już nie mogę się doczekać kiedy moje tak będą wyglądać
-
Piekna ! Gucio byłby zachwycony :-))). Fajny, zielony kolorek jej pozostał, bo mojemu samcowi barwy się trochę zmieniły z zieleni na brąz i pomarańcz oraz szarość. Pozdrówko! Rysiek
Meg, do twarzy Ci z tym legwankiem na plecach :-)))
-
Witam i DZIĘKUJĘ za miłe słowa :-)
ale to miał być post o Waszych legwanach, a nie o chwaleniu mnie i mojej zielonej ;-)
-
To masz tu mojego smoka dla Twojej zielonej :-)))
-
Śliczny jest Twój Gucio, moja jest przy nim malutka.. nie wspomnę o Diablo ;-)
Napisz jeszcze jak będziesz miał chwilkę, jak długi Gucio jest i ile ma lat??? bo chyba Ci centymetra nie starcza? ;-)
Moja ma zaledwie 130 cm :-)
Pozdrówki!
-
Zaledwie 130cm ?! :-))))))))))))) W sam raz dla Gucia, bo on ma 150cm i 4 cm ogona w pudełeczku na drobiazgi :-). Kiedyś sam sobie uszkodził i to uschnęło i odpadło . Mam na pamiątkę zmumifikowane :-))). Gucia mam od małego ( ok.25cm ). 2 lipca będzie u mnie 4 lata. Teraz na długość ze wzrostem zahamował, ale mężnieje . Robi się z niego krępe smoczycho. Pozdrówko! Rysiek
Uprawnienia umieszczania postów