-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
Re: Robie nowe paludarium oto projekt prosze o komentarze
dr'ku to chyba oczywiste ze samo powietrze nie ujdzie sobie rurk isa 2 walne ze 4 albo 5 powietrze bedzie wyciagal wentylek na gorze na dwor otwork ido ssania moge porobic po bokach ale glownie beda na gorze pokrywy zeby sciagaly powietrze w dol zamiast marudzic moglbys doradzic np wziac ten rysunek i narysowac otworki ggdzie bys widzial na bokach i umiescic zreszta to banalne a siatke co mi da siatka samo przez siatke nie wyleci chyba jak pisze kanaly wentylacyjne to nie takie co se stoja kazde dziecko wie ze powietrze sie nie rusza dr roberts chyba nie myslales ze zrobie otwor w scianie na dwor i pozwole zeby powetrze stalo albo nie daj boze sie wracalo zeby zabic albo wyziebic zwierzeta? jak skoncze proponuje sie do mnie przejechac kuknac i sprawdzic hehe "a nie jakieś rurki w których powietrze po prostu stoi." zapraszam cie na rozmowe na gg albo tlenie to odpowiem na pytania odnosnie powietrza i zalezy mi bardzo zebym miala dobra wentylacje i zeby powietze nie stalo zeby nie byly szybki zaparowane bo wteyd g bedzie widac z calym szacunkiem powtarzam rurek bedzie mnostwo jak kanal wentyalcyjny w bloku np punktowo beda zbieraly zruznych miejsc powietrze oczywiscie beda osiatkowane zeby ktos nie pisal ze mi moga zwierzeta sproc przez nie normalny okap zaduch na zewnatrz powietrze bedzie ciagniete w dol wentylek tez bedzie ostakowany zeby nic go nie wciaglo boze jakie tu szczegoly trza pisac
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
i wydaje mi sie ze lepszym pomyslem bedie wyciagnie powietrza od dolu srodka i gory niz jakby mialo uciekac sama gora przez siatke! prosze odpowiedziec co pan mysli o ty mteraz skor owie jak juz bedzie calosc wygladac a z przendia szyba chodzil o mi o to ze nie bedzie super szczelna i powietrze spokojnie bedzie moglo sie zassac! przez szpary z obu stron ale to tak dodatkowo bo wciagajace otwory bede na samej gorze dziekuje za opinie ale powtarzam powietrze bedzie delikatnie wyciagna zreszta wentyl bedzie na sciemniaczu ze bedzie mozna regulowac obroty do wilgoci
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
przy okazji moze polapiemy rybki i omowimy to przy piwku?
[img]http://www.shockwave-games.net/random_5782/files/341.dcr<[img]
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
przy okazji moze polapiemy rybki i omowimy to przy piwku?
[img]http://www.shockwave-games.net/random_5782/files/341.dcr[img]
-
Błagam, przecinki !!! Przy dobrej woli trudno zrozumieć, bo strasznie dużo literówek i przecinków Pan robi. Starałem się przebrnąć przez tekst. Wierzę na "słowo honoru", ze będzie przewiew, chociaż ja jestem za tradycyjnymi dużymi powierzchniami z siatki, które w każdej chwili można zasłonić, tym samym regulując i okresowo zmieniając wilgotność w terrarium. Jest to tez dużo prostsze, w odróznieniu od różnych wiatraczków niezależne od dostaw prądu. Ale cóż, to sprawa gustu. Ważne, żeby zwierzaki się nie męczyły i miały czym oddychać.
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
Uprawnienia umieszczania postów