Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Powazna sprawa!!!!!!!!

Re: Powazna sprawa!!!!!!!!

Ja też mam taką smycz i uważam że to wielkie g....

Nie wiem co za debil to wymyślił -smycz dla legwana:-)
    Mój leg w tej smyczy zachowuje się tak samo, robi "śruby" w około swojej osi, potyka się w niej podczas chodzenia oraz przeszkadza mu to we wspinaczkach po tapetach.

Ogólna ocena tej smyczy-WIELKIE G....

Widać nieszczęście w oczach legwana gdy ma na sobie smycz firmy /zdaje się HAGEN/.

Sorki za ta lecznice w Sosnowcu, nie znam jej, jedynie to z książki i nie wiedziałam (a tak się reklamowali na targach we Wrocławiu). Wiadomość, że Pani Ewelina jest juz w katowicach jest doskonała. Czy pracuje w wet. na ul. Ceglanej? (koło ośrodka sportowego GKS).

Pozdrawiam,
    Nika

Wlasnie wrocilem z legwanem z wycieczki na rendgen , wszystko jest w pozadku, nie ma zadnych zlaman itp. leg jest caly i zdrowy, a mi spadl kamien z serca .Bardziej sie chyba balem niz on, tak sie trzeslem ze az sie zapytali co mi jest Dziekuje wszystkim za pomoc w tej sprawie, jestem naprawde wdzieczny!!!P.S czy jak legwan otwiera paszcze i trzyma ja otwarta to znaczy ze brak mu powietrza ?? Bo raz tak zrobil , myslalem ze chce mnie ugrysc,a on odwrotnie zamknal pyszczek i mi jeszcze dal buzi z jezyczkiem w usta Pozdrawiam wszytkich!!! Kurcze ale jestem szczesliwy ze wszystko jest ok. Ladna pogoda, legwan zdrow jak ryba, ja juz nie mam dola, trzeba isc na piwo heheh

Chyba zrobie tak jak mowisz Rysku, wykombinuje mu na balkonie pomieszczenie 2/2 m. i bedzie sobie siedzial tam. Ogladalem juz zdiecia czegos takiego i mam juz pomysl co i jak .Robi sie juz cieplo wiec moge sie powoli zabrac za budowanie .Czy moge mu je zrobic z takiej siatki jak sa zrobione wuzki na zakupy ?? acha i jeszcze jedno co powiecie na zalozenie siatki na owady na ramie okna (widzialem juz cos takiego u siostry w mieszkaniu) tak ze by sobie siedzial na parapecie przy otwartym oknie ??

No to również się cieszę , że jest ok :-))). Jak legwan ma otwarty pyszczek tak dość mocno to może to być ziewanie, lub gdy dłużej tak siedzi to się chłodzi np. po długim pobycie na słońcu. Jak będziesz robił wolierę na balkonie pamiętaj, aby miała ona też zacienione miejsce. Legwan musi mieć prawo wyboru, nie tylko samo słońce. Mój siedzi godzinami na parapecie otwartego okna i jak mu za ciepło schodzi do mieszkania. Na dobre piwo też bym poszedł :-))). Pozdrówko! Rysiek

Siatka w oknie to super sprawa, sama taką założyłam w zeszłym roku. W domu świerze powietrze, a leguś może buszować po mieszkaniu bez ograniczeń. Tylko porządnie ją przymocuj (pistoletem na sszywki tapicerskim), bo mój leg już w tym roku kombinował wspinaczki po takiej siatce (notabene zostawiłam po drugiej stronie okna skrzynkę z wzrastającą nasturcją )

Pozdrawiam,
    Nika

Nie Nika. Pani Ewelina nie ma jeszcze wlasnej praktyki, ale w razie czegos to dzwonic i albo wy do niej, albo ona do was podjedzie i obejrzy lega.

Uprawnienia umieszczania postów