Wielkie dzieki, juz sie biore za odklejanie plastrór, ktos mi powiedzial zebym korek potraktowal silikonem... moze byc?, nie zaszkodza mu opary? Z cala pewnoscia on zrywal korek tzn: wlazil w rog terra i jakims cudem wpychal te swoje nie male pazurki za korek i wlazil tam odrywajac tym samym coraz wiecej korka... Jak mam go wyciagnac z terrarium jak bede mu montowal ten kabel grzejny? - pomimo tego ze jest slodki i przymila sie (mam go dopiero od 3 dni! ), kiedy go probuje go delikatnie poglaskac po ogonie lub zbyt blisko zblize reke (przy sprzataniu) Gustaw daje mi wyraznie do zrozumienia zebym sie zabieral - chodzi mi o to, ze jeszcze sie go troszke boje i nie chce oberwac ogonem, zebami czy pazurem... Moge w rekawiczce?, czy powinien "poczuc wlascicielski uscisk na karku" ? i jak juz go wyjme to mam go puscic luzem na pokoj, czy do jakiegos kartonu czy cos?
W zalacznikam sa swiezo zrobione zdjecia mojego milusinskiego Pewnie mi nie uwierzycie, ale wydaje mi sie ze on lubi pozowac do zdjec... Pozdrawiamy!