-
Gdzie to kupić?
Nie wiecie gdzie można nabyć takie urządzonko (zalącznik) to na zdjęciu jest produkcji Hagena ale nigdzie w polsce się z nim nie spotkałem. A wy?
-
Re: Gdzie to kupić?
...widzialem tez takie cos -to o ile sie nie myle nawilzacz ,ale taki oprofesjonalny-podono kosztuje okolo 500zl -a te informacje pochodza ze sklepu z Chorzowa ale ulicy nie pamietam
-
Tak to część robocza, metalowa hermetycznie zamknienta "głowica" nawilżacza.
-
Tak to część robocza, metalowa hermetycznie zamknienta "głowica" nawilżacza.
-
YO!
Ta maszynka to nawilzacz powietrza. A gdzie to mozna kupic... hmmm napewno na ALLEGRO. Kuknij sobie tu - http://www.allegro.pl/search.php?string=nawilzacz
-
Cześć, to nawilżacz z katalogu Exo Terra, ale w handlu będzie dopiero pp. od maja 2003 r. w tej sprawie dokładne informacje uzyskasz: info@gekon.lublin.pl lub www.gekon.lublin.pl lub w każdym szanującym się sklepie zoologicznym mającym katalog exo terra. Pozdrawiam!
-
...jeszcze jedno, czy masz dostęp do tego katalogu? Jaśli tak to pod opisem tego nawilżacza jest małym drukiem "w handlu od maja 2003" Moja mama mówiła: czytaj wszystko a szczególnie "małym druczkiem" pisane :-))) Pozdrawiam raz jeszcze!
-
YO!
Jeszcze male sprostowanie, na allegro mozna kupic nawilzacze powietrza moze nie dokladnie ten o ktorym piszesz ale podobne a zasada dzialania jest praktycznie taka sama. Najlepiej porownaj parametry i sam ocen co jest lepiej kupic. Bo nie zawsze cos co kosztuje 500 zl jest o wiele lepsze niz to za 150.
-
Ja bym raczej takiego nawilżacza w wysokim tera dla Legwana nie stosował. Dlaczego? bo jak widać jest to użądzenie które nie mam nawiewu i para wyprodukowana unosi się na wysokości kilku cm. więc na samym dnie a w terraium dla Legwana chodi o to aby pojawiła się też w wyższych partiach tera (no chyba że toumieścisz na górze tera ale i tak będzie jakoś dziwnie. To nawilżacz do tera dla płazów i innych malutkich storzonek które porószająsie nie wyżej niż kilkanaście cm nad ziemią.
Co polecił bym ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12336282
taki lub mniejszy model jest to max połowa ceny tamtego a to już full wypas z elektronicznym higrometrem itp. o wydajności takiej że w terrarium będzie jak w tropiku 90kilka % wilgotności ;-) ale gość który prowadzi te aukcje ma też inne modele najlepiej jest się z nim skontaktować i zapytać (ja kupiłem model 840 za 115zł)
pozdrawiam
Seb
-
Seb...czy kupowałes swój nawilżacz na aukcjii? i czy twoj ma higrometr? Jesli nie na aukcjii to gdzie za
mozna dostac?
Uprawnienia umieszczania postów