-
Do Fatmana i nie tylko. Pilne !
Witajcie ! Miałem przed chwilą telefon z Warszawy . Po moim meilu pytali o to egzotarium w Sosnowcu . Potrzebny mi jest jeszcze dzisiaj lub jutro do południa dokładny adres egzotarium. Przydał by się też jakiś namiar na inspektora sanitarnego na okreg Sosnowca lub woj. śląskie. Będą interweniować w tej sprawie ( przynajmniej wykazują chęci ). Pozdrawiam i czekam ! Rysiek baswis@wp.pl
-
Re: Do Fatmana i nie tylko. Pilne !
Jeszcze jedno - moje zgłoszenie zostało przyjęte na adres - toz@toz.pl . Rysiek
-
ADRES TO
EGZOTARIUM SOSNOWIEC
41-200 SOSNOWIEC
UL. PIŁSUDSKIEGO 116
TEL: 032/299-64-45
POZDRÓWKA
NOWY
-
Stokrotne dzięki !!!!!!!!!!! Zobaczymy co z tego wyjdzie . Pozdrawiam! Rysiek
-
przepraszam ze nie odpisalem ale dopiero wrocilem z uczelni. powiedz mi Rysiu jakie sa szanse ze cos z tego wyjdzie??
-
Dzwonił do mnie inspektor TOZ z Warszawy. Byłem mile zaskoczony ! Po rozmowie i wyjaśnieniach z mojej strony obiecał interwencję, ale prosił o dokładny adres i w miarę możliwości o namiar na inspektora sanitarnego w naszym rejonie. Jeśli nie będzie znajdą go sami. Ja tylko wspomniałem o tym specjaliście od gadów ze Szczecina i o warunkach w egzotarium. Co do adresu instytucji zajmującej się takimi sprawami skorzystałem z danych, które podała Nika. Dzięki, Nika ! Mam tylko prośbę, Fatman :-). Napisz meila z wyjaśnieniem i adresem egzotarium, który podał w poście Nowy. Wirtualna Polska ( mam u nich konto meilowe ) coś robi z serwerem i skrzynka odbiorcza działa, ale nadawcza nie :-(((. Dzwoniłem i obiecali, że dzisiaj będzie ok. Jeśli jednak mi się nie uda nadać meila na adres toz@toz.pl to przynajmniej Twój dostaną. Zresztą im więcej dostaną meili tym może lepiej. Fatman, Ty chyba dzisiaj też nie dostałeś meila ode mnie ? Mam nadzieję, że do jutra uda mi się do nich napisać i że zainteresowanie sprawą z ich strony będzie na tyle poważne, że polepszy się byt tych kilku gadów w tym jak by nie było publicznym miejscu. Jeśli nie wiedzą jakie warunki należy spełnić , aby móc trzymać takie zwierzęta w terrariach służę pomocą. Pozdrawiam! Rysiek
Ps. Napisz, co o tym sądzisz.
-
mysle Rysiu ze bardzo dobrze ze ludzie ktorzy tutaj pisza swoje posty to osoby kochajace zwierzeta i bardzo sie ciesze ze tak szybko zareagowales na moje wolanie o pomoc. powiedz mi co jeszcze oprocz adresu egzotarium mam napisac do toz-u?
-
mysle Rysiu ze bardzo dobrze ze ludzie ktorzy tutaj pisza swoje posty to osoby kochajace zwierzeta i bardzo sie ciesze ze tak szybko zareagowales na moje wolanie o pomoc. powiedz mi co jeszcze oprocz adresu egzotarium mam napisac do toz-u?
serdecznie Cie pozdrawiam i wszystkich ktorzy cos w tej sprawie zadzialali. dzieki Nowy!
-
Napisz ten adres i że to w mojej sprawie piszesz ( a właściwie Swojej :-)-naszej ). Jeśli ten facet z Warszawy ma jakieś pytania niech dzwoni do mnie na ten sam telefon co dzisiaj - 234-35-80. Opisz mu też zaistniałą sytuację w egzotarium . Jeśli tylko moja skrzynka nadawcza ruszy ja też napiszę. Oby coś z tego wyszło ! pozdrówko! Rysiek
-
juz wyslalem i w skrocie opisalem im sytuacje tych biednych zwierzakow.
Uprawnienia umieszczania postów