-
Re: no to koniec:(
Tribel - jest na tym forum post w którym byś się nie wyzłośliwił na kogoś?
PS
misiekk - super, że wszystko się dobrze skończyło
-
Nie poddawaj się.
Mam nadzieję że ta ucieczka nie wpłynie na to że leg już całe swe życie spędzi za szybą...
To twoja wina bo nie dopilnowałeś drzwi. To przez to ten stres i nerwy.
O zamykaniu drzwi pisałem po to aby właśnie uniknąć takich sytuacji.
Jak zginie to wiesz gdzie go szukać /jest w Twoim pokoju/, a jak są otwarte drzwi to teren poszukiwań w "Twojej głowie" oscyluje najpierw po całym mieszkaniu, a gdy było chociaż uchylone okno -to i po okolicznych drzewach:-)
Szkoda że nie bylem na forum podczas ucieczki Twojego lega, ale fajnie że się znalazł...
-
jak sie domyslasz pierwsze skojazenia " po co ja go posluchalem po co aaa!!!!!!!!!!!"")
mam nadziele ze sie nei obarzisz ale to normalan reakcja szukalem winnych
nei nei spedzi napewno nie
-
Misiekk spoko
Ale ja nie po to piszę posty na forum i te wszystkie "ciekawostki" żeby je omijać...:-)
Jeżeli chcesz aby legwan miał inaczej niż u innych to niestety trzeba trochę się dostosować /Twoja nieuwaga/ i Twój stres i nerwy.
Zauważyłem że Twój post był "szpilką w moją pierś" ale jak widzisz sam to co pisałem to czysta prawda:-)
Uprzedzałem dokładnie o wszystkim...
I Tobie się to sprawdziło:-) -teraz masz lega bohatera który pomimo tego że mógł sobie iść do innego pokoju pozostał tam gdzie zna otoczenie. -To ważne u zwierząt terytorialnych.
Nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawę ale to właśnie TO.
Wierz czy nie, ale one naprawdę przyzwyczajają sie jak koty do -miejsca-otoczenia, pokoju, rośliny, parapetu itp.
Tak trzymaj i ZAMYKAJ POKÓJ przed wyjściem z domu.
-
poszukaj za lodówką. ja swojego kiedyś szukałem 2h a siedział sobie w kuchence gazowej na piekarniku, ale żeby to sprawdzić musisz odsunąć kuchenkę.
-
Uprawnienia umieszczania postów