ze tez posluchalem po co dlaczego w jakim celu
od kilku dni zostawialem otwarte terra zeby lestat nauczyl sie wychodzic i zwiedzac pokoj uszczelnilem wszystkie szpary doslownei wszystko i zamykalem drzwi do mojego pokoju
przez pierwsze dni nic nie wykazaywal zainteresowania
ale potem zacza wychodzic jak wracalem do domu siedzial sobie przewaznie na biurku lub gdzies gdzie odrazu byl zaywazalny
ale dzis zapomnialem zamknac drzwi i lestat znikna aaa jezu neiwiem co ma robic przeszukalem caly dom kazda szczeline nawet takie ktory wygladaja na waskie i zdawalo by sie ze leg by sie nei przecisna ale dlka pewnosci i te sprawdzilem jestem zalamany nieposzedl;em do szkoly bo boje sie teraz wychodzic z domu
moze macie na takei sytuacje jakies patenty?//moze komus cos podobnego/choc pewnie nikt na tyle glupi nei byl/sie przytrafilo pomozcie !!!
wykluczam wyjscie po za dom bo nei bylo takiej mozliwosc jedyne okno jakie bylo uchylone jest nei dostepne wszedze sliskei krawedzie po ktorych bez watpienia leg by sie nei wspia/a zreszta nie dopuszczanm takeij mozliwosci mieszkam na 4 pietrze /

tylko prosze nei krzyczcie na mnei za brak rozumu bo i tak jestem w dosc #$$#$ nastroju