-
Re: UVB
dzieki ale drogawo
pozdrowionka
gg 1334649
-
YO!
Jesli wziac pod uwage to ze swietlowke nalezy wymieniac co ok 6-8 miesiecy bo nie daje juz UVB a ultravitalux daje UVB caly czas (az sie po prostu nie spali). To cena jest o wiele nizsza niz swietlowek, vitaluxa uzywa sie raz na dwa dni po ok 15 min, przy zywotnosci 3000 godz. (jak podaje producent) to wystarczy na hoooo hoooo i jeszcze dluzej )) Ja juz zdecydowalem. Po wyczerpaniu sie UVB z mojej RG 5.0 pedze kupic ultra-vitalux(a) kosztuje ok 2 razy tyle ale po pierwsze po ok roku czasu wydatek sie praktycznie zwraca a po drugie ma jeszce jedna zalete..... to praktycznie takie male solarium wiec nie tylko legwan bedzie z niego korzystal ))))
-
tez tak zrobie
pozdrowionka
-
hmm ale takie solaria sa rakotworcze???
-
To nie tylko solarium ( które trzeba stosować z głową ). Ma wiele zastosowań jeśli chodzi o choroby skóry u ludzi, w przeziębieniach i jeszcze paru innych schorzeniach. Ja u swojego legwana stosuję ją już ok. dwóch lat. Dla osób ze śląska podaję adres i telefon gdzie można o nią pytać. Bytom, ul. Wojciechowskiego 1 tel. 289 22 20 . Pozdrówko! Rysiek
-
Tylko takie??? A inne nie??? )) Poza tym promienie sloneczne tez do najzdrowszych nie naleza (dziura ozonowa) Z reszta z rakotworczymi skladnikami spotykam sie w niejednym ze zjadanych produktow, a poza tym ponad 20 lat mieszkan na slasku wiec po takiej zaprawie chyba juz nic nie jest w stanie mnie ruszyc )))))))))))))
Uprawnienia umieszczania postów