-
szukam - LUBLIN - posiadaczy lega
LUBLIN czy sa na forum posiadacze lega z Lublina i okolic?
-
Re: szukam - LUBLIN - posiadaczy lega
Znam dwóch ludzi któży chodują legwany.
Lecz oni nie mają internetu.
-
jest wielu. Moze nawet bardzo wielu. Niestety wielu nie ma dostepu do sieci. Ale myslę, ze kogoś znajdziesz. W końcu Lublin nie jest aż tak duży.
-
Witajcie! Od niedawna mam komputer i internet, więc na razie jestem na etapie nadrabiania zaległości w czytaniu postów i do tej pory się nie odzywałam. Mój Bazyli (lub Bazylia ?) ma 16 miesięcy, 102 cm, chyba niezłą kondycję i mieszka w Lublinie. Może niedługo uda mi się dołączyć jakieś zdjątka. Na razie!
-
Witaj
Jestem szczesliwym posiadaczem lega i jestem z Lublina.
Jezeli moglbym ci w czyms pomoc to zapraszam, chociaz najwiecej informacji uzyskasz wlasnie tutaj na forum, i nie sluchaj sie sklepikarzy bo oni zazwyczaj wiedza najmniej. Polecam ci sklep zoologiczny GEKON, mila i fachowa obsługa, koles zna sie na rzeczy.
podaje moj adres : przygoda@club.pl
Pozdrawiam
Robert
-
i jeszcze jedno, bylas z legiem u weterynarza ? jak nie to przesle ci pozniej namiary na swietnego specjaliste z Akademii Rolniczej.
Pozdrawiam
Robert
-
SIEMKA JA JESTEM Z LUBLINA CO PRAWDA LEGA JESZCZE NIE MAM ALE W NIEDŁUGIM CZASIE SOBIE ZAKUPIE NOWE TERRARIUM I MAŁEGO SMOCZKA NARAZIE POSIADAM ANOLISA ZIELONEGO
POZDRAWIAM LUBELSKICH TERRARYSTÓW
-
Dzieki za odpowiedzi. Gekon (sklep) znam bo własnie tam kupiłam Zeusa. Chcialabym ewentualnie nawiazac kontakt z ludzmi z moich stron . U weterynarza nie byłam ale chetnie wezme "namiar" na wet. mam nadzieje że nie bedzie potrzebny ) Nie myślałam ze ktos w Lublinie zajmuje sie gadami. Pozdrawiam wszystkich miłosników lega szczególnie z okolicy
Uprawnienia umieszczania postów