Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: szukam - LUBLIN - posiadaczy lega

szukam - LUBLIN - posiadaczy lega

LUBLIN czy sa na forum posiadacze lega z Lublina i okolic?

Re: szukam - LUBLIN - posiadaczy lega

Znam dwóch ludzi któży chodują legwany.
    Lecz oni nie mają internetu.

jest wielu. Moze nawet bardzo wielu. Niestety wielu nie ma dostepu do sieci. Ale myslę, ze kogoś znajdziesz. W końcu Lublin nie jest aż tak duży.

Izabela Wołoszek
    Guest

Witajcie! Od niedawna mam komputer i internet, więc na razie jestem na etapie nadrabiania zaległości w czytaniu postów i do tej pory się nie odzywałam. Mój Bazyli (lub Bazylia ?) ma 16 miesięcy, 102 cm, chyba niezłą kondycję i mieszka w Lublinie. Może niedługo uda mi się dołączyć jakieś zdjątka. Na razie!

vera
    Guest

Witaj
    Jestem szczesliwym posiadaczem lega i jestem z Lublina.
    Jezeli moglbym ci w czyms pomoc to zapraszam, chociaz najwiecej informacji uzyskasz wlasnie tutaj na forum, i nie sluchaj sie sklepikarzy bo oni zazwyczaj wiedza najmniej. Polecam ci sklep zoologiczny GEKON, mila i fachowa obsługa, koles zna sie na rzeczy.
    podaje moj adres : przygoda@club.pl

Pozdrawiam
    Robert

vera
    Guest

i jeszcze jedno, bylas z legiem u weterynarza ? jak nie to przesle ci pozniej namiary na swietnego specjaliste z Akademii Rolniczej.

Pozdrawiam
    Robert

SIEMKA JA JESTEM Z LUBLINA CO PRAWDA LEGA JESZCZE NIE MAM ALE W NIEDŁUGIM CZASIE SOBIE ZAKUPIE NOWE TERRARIUM I MAŁEGO SMOCZKA NARAZIE POSIADAM ANOLISA ZIELONEGO
    POZDRAWIAM LUBELSKICH TERRARYSTÓW

Dzieki za odpowiedzi. Gekon (sklep) znam bo własnie tam kupiłam Zeusa. Chcialabym ewentualnie nawiazac kontakt z ludzmi z moich stron . U weterynarza nie byłam ale chetnie wezme "namiar" na wet. mam nadzieje że nie bedzie potrzebny ) Nie myślałam ze ktos w Lublinie zajmuje sie gadami. Pozdrawiam wszystkich miłosników lega szczególnie z okolicy

Uprawnienia umieszczania postów