Witam !!!
Właśnie doszła do mnie polska wersja ww książki !!!!!! Ktoś z servem niech się do mnie zgłosi i wrzuci plik (ponad 3 mb) napewno chętnych będzie wielu !!
Wersja do druku
Witam !!!
Właśnie doszła do mnie polska wersja ww książki !!!!!! Ktoś z servem niech się do mnie zgłosi i wrzuci plik (ponad 3 mb) napewno chętnych będzie wielu !!
Pewnie tlumaczone przez kogos, kto przeczytal angielska i mu sie nudzilo? :)))
pewne tez tłumaczenie do dupy...
Ja tam wole poczekac do Stycznia:]
Ciekaw jestem jak to wyglada, chociaz na pewno tlumaczenie jest dokladnie takie jak Goblin napisal :] Jak ktos sie uczy angielskiego to lepiej przeczytac w oryginale, jest pisana bardzo latwym angielskim.
"podobno" tłumaczenie jest niezłe, ale ja i tak przeczytam obie :) tak jak w tamtym roku.
Ja polska od kogos pozycze, bo szkoda mi drugich 80 zl na druga ksiazke, ktora nie bedzie tak samo dobra jak oryginal.
Na torrencie była juz dwa tygodnie temu :)
Skończyłem niedawno i powiem że najlepsza część jaką czytałem :D
Bardzo dziwna że tak powiem, może to wina tłumaczy-a może i nie.
To zapodajcie linka do angilskiej wersji - zobacze czy dam rade przeczytac... :)
M.I.R.A.S.- nie wiem czy taka najlepsza, troche pogmatwana, zrobilo sie z tego hmm romansidlo :P Wiesz na pewno o co chodzi, a ja za duzo nie chce pisac bo niektorzy jeszcze nie przeczytali. Ja musze jeszcze kilka razy przeczytac bo mam dosc mieszane uczucia.
leviatan to wrzuc to na serv to zobaczymy jak to jest przetłumaczone:]
SAurus a masz moze angielską wersje na kompie? Chętnie bym przeczytał.
Nie, tylko ksiazke.
wyślij mi na maila Djyoda@o2.pl a ja umieszcze na www.Djyoda.host.sk . na słowackim serwerku dla bezpieczenstwa:)
a i jeszcze jedno ten harry ktory jest teraz jest do d..y bo sam go tłumaczyłem programem moje gg to 4979797
Jak ktoś chce angielską albo polską wersje to niech poda maila. :)
No ja po trzecim razie uważam że ta kśiążka jest jedną z lepszych z serii ;)
Rowling naoglądała się za dużo seriali urugwajskich.
mi Djyoda@o2.pl
MIRAS podeślij na Yeter@op.pl może znajde czas, chociaz pewnie przed monitorem to mi oczy zeszfankują doszczętnie.
i jeszcze raz poprosze o angielska wersje na frycha@poczta.onet.pl pozdrawiam!!!
p.s. czego to oni nie maja w tej ameryce - pisze ta wiadomosc z telefonu komorkowego siedzac w ogrodku... :) fajne...
podeślijcie mi bo mój brat jest wielkim fanem Pottera
biber_ss@tlen.pl !!!!!!!!
Z góry dzięki!
glupik@tlen.pl
thx
Ale jakie chcecie wersje ;)?????
wiem że Tyler chce angielską :)
A jakie masz?
Mnie wyslij wszytskie jakie masz ;)
Dobra , kazdy dostanie wersje polską i angielską :P
MIRAS wysyłasz to?
Polskie wersje poszły, angielskie musze wysłać jeszcze raz bo coś sie knoci :/
A czy ja się załapię ?? Bo jak będziesz miał czas to podeślij magdatg@o2.pl z góry dzięki :))
Ok każdemu wysłałem :)
ja też bym bardzo prosił... :] jaca@admit.net.pl
Thx! Wielkie dzieki
Ja tez bym chcial sie dolonczyc do listy ale dla mnie wystarczy tylko wersja polska lukaszfb@op.pl THX
Doszło wielkie dzięki :)
Jeśli mozesz, to bede wdzieczny :P
zygi_1988@interia.pl
ja tesz bym prosił na bogus53@op.pl z góry dziękuje
A też się dołącze do listy. kwiatek87@o2.pl
Miras teraz to masz przewalone jeszcze kilka wypowiedzi i padniesz ale co tam.:P
Baaaaardzo proszę wersją polską i anglską na aponegeton@poczta.onet.pl
Thx:)
Niech ktoś mi wyśle polską versje na dehalsim@wp.pl
Ja tez bym z checia poczytal... Jesli to nie problem, to prosze, niech ktos wysle mi na maila: sdy@arachnea.pl Z gory dzieki wielkie.
Ok wieczorkiem wyśle, w dzień nie mam wogóle czasu bo pracuję :(. Na pewno wszyscy dostaną:)
Ołkiej wszystko zostało wysłane :)
Jak coś nie doszło to odpisac mi na maila-nie zaśmiecajmy forum...