Czy ktos z was widzial juz ten film, albo ma na plycie( no wiecie na jakiej...) prosilbym o kontakt, jestem fanem latajacego nietoperza.
BoNo
Wersja do druku
Czy ktos z was widzial juz ten film, albo ma na plycie( no wiecie na jakiej...) prosilbym o kontakt, jestem fanem latajacego nietoperza.
BoNo
widziałem ten film u kolegi , najgorsza czesc batmana jaką widziałem .
Powaga, a zapowiadal sie calkiem niezle, no ale moze masz racje odgrzewaja to w kolko i na okrąglo
BoNo
Wybraliśmy się na film z Harim. I ani ja (umiarkowany fan Batmana), ani Hari (bardziej zagorzały fan Batmana) się nie zawiedliśmy.
Moim zdaniem - jeden z lepszych Batmanów. Wszyscy aktorzy wpasowali się ładnie w swoje role (prócz Kate Holmes) no i zagrali koncertowo (ponownie prócz Kate Holmes) ;)
Estetycznie ta część jest trochę "pobrudzona", nie pokryto jej fosforyzującym lukrem ;)
Sporo scen plenerowych, ciekawe napomknienie o pewnej "organizacji" niszczącej zdegenerowane miasta i co mi się bardzo podobało - widać, że to jest "początek" Batmana... Widać drogę, którą musiał przejść, potyczki wewnętrzne, walkę z samym sobą, dojrzewanie do roli, którą postanowił przyjąć etc.
*jak na "komiksowy" film... Bardzo dobry.
Dzieki za wypowiedz Iskra, swoja droga i tak obejrze.
BoNo
A ja po tym, jak zobaczylem "Sin City", czekam, az ktos podejmie sie ekranizacji chyba najznakomitszego komiksu, jaki mi bylo dane przeczytac, a ktorego tytul brzmi "Kaznodzieja". Mniam, mniam...
Tyz sie niedlugo wybieram na Nietoperka...
Mi się marzy "Thorgal" na kinowym ekranie :)
Klasyka...
Film zarąbisty, bardzo mi się podobał :]
Co do "Thorgal'a" to popieram Iskre :)
No, Thorgal to klasyka, ale przyznacie, ze ostatni album byl do... bani. Nie zmienia to jednak faktu, ze film moglby byc wprost rewelacyjny.
Oj tak!!! Kaznodzieje wymiata!!! Ale ja nie chce ogladac jego ekranizacji bo to bedzie pewnie mega syf... :(
A co do Batmana to bylem na nic w kinie i film mi sie bardzo podobal! :) Na prawde polecam.
"Sin City" tez moze byc dobry, widzialem zapowiedzi.
BoNo
Sin City juz w sumie jest :) Tzn. ogladalem jakis czas temu. Naprawde dobry film.
Co do "Batman - Początek" to jest to jedyny film który mi się w miarę podobał z rodzaju: latam, skacze, puszczam pajęczynkę.. Ale chyba nie da się zrobić nic gorszego niż 1 i 2 część Spidermana.. A co do Katie Holmes, choć ją lubię, to również uważam że kompletnie tam nie pasowała.
Spidermana lubię za to że jest spidermanem :D