siemens c55 - kto ma/miał
Chce sobie niedlugo kupic taki tel , i mam pytanie: czy tam wchodzi normalna mala karta sim ,czy sa jakies inne
bo w opisie telefonu przeczytalem w specyfikacjach cos takiego:
Karta SIM - duża
to link:
http://www.fkn.pl/telefony/telefon/id__405/
nie wiem co to znaczy . Pozdrawiam
Re: siemens c55 - kto ma/miał
kumpel miał ten telefonik nawet fajny. A z tą kartą sim to nie wiem o co chodzi może poprostu tak napisali ale na 100% wejdzie tam normalna karta sim
Telefonik kicha. Jesli chodzi o ten przedzial cenowy to napewno kupilbym sobie cos innego. Jesli chodzi o duza karte sim to o ile sie nie myle jest to poprostu duzy sim ktory stosowany byl kilka lat temu, wiec nalezy zakupic przejsciowke z duzego sima na maly.
Mam c60... nie jest rewelacyjny. Bede kupowal ericsona f500i
Atrax chyba K500i :)
P.S
C60 i C55 to dwie kichy.
Na 100% F500i :]
Niech no znajde na allegro jakies zdjecie...
O mam
Mniej wiecej cos takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=51669600.
Mam siemensa c60... no i nie jest rewelacyjny jak juz mowilem. Lubi sie czasem przyciac...ot taki zwykly telefonik do dzwonienia (choc jak na moje potrzeby, byl idealny).
ja tez mam c60 i jestem z niego zadowolony... ale to chyba zalezy od wymagań uzytkownika - mi on po prostu wystarcza.
ironkapela co bys kupil w tym przedziale cenowym ? ( ja bede go mial za 115zł ) wiec co fajnego znasz do tej kwoty
Gdyby nie to, ze moge miec f500i jak za darmo, to sam bym przy Siemensie zostal.
Kazdy mowi, ze to badziew nad badziewia, ale jak na moje potrzeby, zupelnie wystarczy... wlaczyc, zadzwonic, wyslac eska, wylaczyc...
Ja mam wielki senstyment do Nokii 3310. Szczegolnie po tunigu, ktory sam sobie zrobie :) . Hmmm co innego oprocz 3310... Jak dobrze poszukasz to 8210. Nie polecam alcateli poniewaz sa wadliwe a ich najprostsze naprawy sa drogie. Siemensy jak to siemensy. Poryte menu i nieciekawe wizualnie.
O to moja NK 3310=>3315 :D (Jakby ktos byl zainteresowany to cena 140zl)
http://terrarium.com.pl/forum/downlo...2%20tuning.jpg
Sorki Atrax, ale nigdy nie slyszalem o takim modelu :)
iron a masz moze adres jakiejs stronki gdzie jest pokazane jak "tuningować" telefony? bo moja stara ma 3310 to bym sie nim pobawił:] Apropo alcateli to ja mam Ot 735 od roku i jakos jeszcze ani razu mi sie nie zepsół:]
Chodzilo mi o te modele Alcateli do 150zl. Hmmm jesli chodzi o strony o tuningowaniu to daj mi swoj mail to podesle Ci jakis poradnik. Pozdro
no spodziewalem sie ze nic dobrego w tej cenie sie nie znajdzie , 3310 nie ma tylu funkcji co ten siemens , jest ceglasty w porownaniu z nim i juz przeżyty .
Tuningować komorki nie mam zamairu , mi to narzedzie sluzyc ma tylko do dzwonienia , smsowania i uzywam go tez jako przypominacza o waznych sprawach :)
Ale to moze kwestia gustuL:)
Ja i tak wybralbym cos z Nokii... :P Np. 8210 :P
8210 są bardzo awaryjne i też funkcje cienkie :)
Nie slyszalem ze 8210 sa awaryjne:P Mialem nie jedna i jednyne co mi sie zepsulo to elastomer ktory kosztuje 2zl. Funkcje cienkie... hmmm po wgraniu softu elektro255 8210 jest calkiem innym telefonem:)
wgraniem softu nie wyczarujesz np polifonii :) Z tego co pamietam 8210 maja jakas fabryczna wade ale nie pameitam juz co to bylo :) interesowalem sie nim gdy wchodizl na rynek :) W kazdym razie wole siemensa
Tak naprawde to wole miec fajne melodyjki w 8210 niz te polifonie z tanich siemensow (jakby nie patrzec jest naprawde do dupy). A o wadzie fabrycznej to nic nie slyszalem :>
No jedyna wada siemensa, jaka do tej pory zauwazylem... baardzo wyciszone melodyjki. Idac przez zatloczone miasto, czy chocby przez korytarz szkolny nie masz najmniejszych szans na uslyszenie, czy ktos dzwoni (przynajmniej ja tak mialem).
O i tu sie Atrax z Toba zgodze! Mialem SL45i* (po malym tuningu :) ) to moglem sobie tylko popatrzec na nieodebrane polaczenia :/