-
Otwórz ten temat i przylącz się do nas
Zapraszam do robienia zabawy tzw "Listy znienawidzonych osobników i gróp'"
polega to na tym że każdy pisze po 3 ososby do listy których nienawidzi a więc zaczne ja :
1.Michal W nienapisze nazwiska bo się boje a niemam kozy żeby złożyć ofiarę podpowiem że jest z ich troje :_ (wulgaryzm)
2.Radio Maryla :P
3. Żona numeru 1 Mandaryna
-
Re: Otwórz ten temat i przylącz się do nas
1. Radjo Maryja, może raczej o. Rydzyk
2. Rozmowy w toku (moja mama usłyszała tam że "metale" tną sobie ręce, zawołała mnie i zaczeła mi ręce sprawdzać ;))
3. Ivan...
-
1. Zdzisek
2. Jozek
3. Franek
-
1.moja wychowawczyni
2.Ewa.Ł.
3.moja nauczycielka od matematyki
-
popieram Soula E.Łoboda jest walnięta i chora psychicznie
-
1. Mikołaj T. z mojej klasy - jest gejem i maca moich kolegów z klasy! <błe>
2. Asia J. (zwana Helmutem, bo kiedyś był Sturmfűrher'em w III Rzeszy, a podczas wojny postanowił zmienić płeć, i doktor Mengele zafundował jej operacje zmiany płci, ale niestety nie udało mu się zamienić penisa na pochwe. Później zmieniła imię na Ewa Braun i ożeniła się z Hitlerem. Nieprawdą jest że zginęła podczas wojny! Tak naprawdę wpadła do jeziora i zamarzła na kilkadziesiąt lat! Gdy jacyś naukowcy ją odnaleźli i rozmrozili stwierdziła że nie może się już nazywać Ewa Braun bo by była sądzona w Genewie, wiec znów zmieniła imię i nazwisko na Joanna J. A że w piśmie Focus przeczytała że napój Mountain Dew zmniejsza penisa, dlatego pije go na każdej przerwie u nas w szkole. I to coś chodzi do mojej klasy! Dla tego jej nienawidze!)
3. DRESIARZE I SKEJCI (napisał że też grupy mogą być)
P.S. Jak sie podobała przypowieść o Helmucie? Wymyśliliśmy ją z kolegami ^^
-
Zgadzam sie z Atrax'em. Nie nawidze ich!!!
-
1) sKEJCI
2) Mój wychowawca- udaje cwaniaka i myśli że jest bogiem i wszystko mu wolno :]
3)WSZYSTKICH SWOICH SĄSIADÓW !!! - co puszcze głosciej muze to pod drzwiami 9 przedstawicieli klatki H :] (mojej)
-
Nienawidze:
1. młodzieży w proletariackich uniformach
2. hamstwa
3. góralskiej muzyki
-
1. Młodzież Wszechpolska
2. Metale
3. Giertych Roman
-
Atrax! Demon! i reszta fanów METALU! Trzeba kogoś sklepac!!! dodaje 4 osobę do mojej listy:
4. rosea
-
LoL True ZIĄS DEMON!!! Aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh uciekam metale atakuja
-
to sklep i mnie:)
ja słucham grunge i hip hopu
chyba się pod ziemię zakopie:(
-
nie piszcie ze nie lubicie hip hopowców , metali , itp nielubic to można pasztetu albo albopilosów. Tak piszecie jakby kazdy metal był spoko , niektórzy maja poziom inteligencji gaśnicy proszkowej i nieda sie z nimi gadać to samo tyczy sie innych dresów, ziąków iitp/
-
1. Frajerów i sztywniaków którzy myślą że są "kul"
2. "pani" Agacińskiej, blee
3. Piekarnika bo mi buty kradnie
-
Po dzisiejszym widoku na parking McDonalds dodam jeszcze do listy ziąkow w maluchach z naklejkami WRC i takimi samymi naklejkami na glacy i dresach. I ten pozlacany lancuch na szyi :D
Nie ma to jak zajechac maluchem na parking mc donaldsa z prowizorycznym driftingiem ;]
Od razu przypomnial mi sie arabian drifting... w wersji polskiej :D
A co do wszystkich antymetali, to niech sobie zyja :D Ja tam na hip hopow nie najezdzam, bo ledwo wiem, co to jest :]
-
1. 97% mojej zdaunionej klasy
2. Skejtów i dresiarzy (moim zdaniem jedno sie od drugiego zbytnio nie różni....)
3. Wszystkich polityków + ojca Pierdzyka...
PS. Co do ludzi słuchających hh to gardze tylko tymi którzy słuchaja tylko tego jednego gatunku i żadnych innych...
-
ale tyler chce sie bic... szczegolnie na fotce w profilu widac jaki z niego hojrak ;p
-
ja nie jestem zaden antymetal:P
-
1. Skórek od ziemniaków
2. Pestek od arbuza
3. Gówien na oponach
-
Witam
1. Szpanerów i pozerów.
2. Pani od chemii - Sz. P. Opacka :/
3. Dresiarzy.
Ps. Atrax jak twoje wypowiedzi sie czyta (szczególnie o tym parkingu) to można popłakać sie ze śmiechu :D
Tak fajnie to opisujesz :P
Pozdrawiam
-
1. Dresów(odmiany "jestem zajeb****, a Ty na mnie lecisz bo w moim automobilu lecą fajne techniawkowe kawałki w jezyku ruskim")
2.Koziego bo na każdym koncercie się dowala do mojego miłego, placze się pod nagami i jak pies nie odstepuje na krok...co gorsza maca po kolanach(ale nie mnie) i chyba nie jest normalny(nic nie mam do homo ale to lekka przesada)
3. Ludzi którzy nie szanują drugiego istnienia (zwłaszcza nei szanują zwierząt i traktują w sposób przedmiotowy)
-
jak ty to nazywasz "gardzisz" kims tylko dlatego bo słuchaja hip-hopu? wytłumacz mi prosze i nie wykręcaj sie z tego co napisałes
-
1 Wszystkich antymetali (Hi rosea :])
2 Wazeliniarzy (Hi Silent :D:D )
3 Hipokrytow,Idiotow, Ludzi wyladowujacych na innych swoje frustracje (Pozadrawiam wszystkich szefow :]), fanatykow religijnych ( pozdro dla Ojca - kierownika z Maybachem ) i wielu,wielu innych ktorzy "upiekszaja" to moje szare zycie i gdyby ich nie oni, to o wiele kolorowsze by ono bylo. :]
-
:>
ja podobnie jak rosea nie lubie młodzieży wszechpolskiej (aż wstyd że tak sie nazywają i jeszcze ktoś pomyśli, że nas reprezentują)....
a poza tym, jak pewnie wszyscy z nas:
-radia M z o.Rydzykiem na czele i jego armii Mocherowych Beretów
to tak z konkretów, a poza tym nie lubie wielu innych "grup" ludzi przejawiających pewne negatywne zachowania typu - chamstwo, głupota, nietolerancja, nieczułość, nieuzasadnione poczucie wyższości itp....
Oczywiście nie moge zapomnieć o moim kochanym nauczycielu fizyki, którego dzięki Bogu już nie zobacze pewno.
-
Ej no Samael ! Jestes niesprawiedliwy! Wlasnie, ze bede biskupem! Jak ja inaczej sobie tego Touarega kupie :/ :P
-
Wiecie, ja tam ogólnie nienawidze całego ziomalstwa i hip-hopu.
A co do waszych wypowiedzi, to chyba muszę bronić swojej muzyki, no nie? Zreszą to był tylko żart, a widze że część z was tego nie załapała... :/
Do Obcego: co to znaczy "ZIĄS"? Bo jakoś nie czaje Twojej wypowiedzi?
-
Jak Ty bedziesz biskup,to Ci nie wysle plyt ktore chciales :P A o furke to popros tych co lubia Twoje wypowiedzi :P :D
-
-
Widzę ,że dużo tu metali ktorzy nienawidzą skejtów i dresów :)
Jak chcecie zeby was szanowano to szanujcie innych , ja osobiscie nie przepadam za zadną z tych grup ale kazdy mzoe robic co chce , no ale skejci i dresy sie przynajmniej częsciej myją i nie noszą dlugich tlustych wlosow ktorymi pozniej machają sypiąc łupiezem w promieniu 5m jak przypadkiem trafią na jakas impreze
P.S Temat jest glupawy
:)
-
Heheh
Chyba troche zbyt duzo ludzi potraktowalo post Tylera powaznie :D
PS. Slaf - mam kozacki szampon. Siteprox. Na recepte :D
Moge machac czerepem bez rozsiewania lupiezu :> Jak zostane biskupem, to kupie go wszystkim metalom i juz wtedy na pewno zadne skejty nam nie skocza :)
Samael - a wyslesz mi plyty, jak bede prawoslawnym? :)
-
1. Dresiarzy
2. pozerów
3. 90% nauczycieli z mojej szkoły :P
-
Slaf napisał(a):
> Jak chcecie zeby was szanowano to szanujcie innych , ja
> osobiscie nie przepadam za zadną z tych grup ale kazdy mzoe
> robic co chce , no ale skejci i dresy sie przynajmniej
> częsciej myją i nie noszą dlugich tlustych wlosow ktorymi
> pozniej machają sypiąc łupiezem w promieniu 5m jak przypadkiem
> trafią na jakas impreze
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe,ale kilku z nas co najmniej obraziles.Mnie na pewno :]. Wybacz ,ale woda i mydlo oraz szampon nie sa mi obce i wielu z nas,ale jesli masz zamiar obrazac innych jakimis durnymi sterotypami to sobie daruj.Poza tym dziwnie zabrzmialo - "Jak chcecie zeby was szanowano to szanujcie innych", bo to nic innego jak hipokryzja z Twojej strony. I klocilbym sie ze stwierdzeniem ,ze dresy czy inni muja sie czesciej od nas,bo to nie subkultura swiadczy o higienie,ale Ty chyba jeszcze tego nie skumales...
-
1.metali!!!! pajace, drą japy jak świnie w rzeźni do tego te łańcuchy, obroże z kolcami, czerń- bleech (może nie wszyscy, ale większość).
2.skejtów- większość jest wporządku ale denerwują mnie: szerokie spodnie, ziomek, yo i to, że uważają się z góry za przegranych. ławka przed blokiem i koniec, ale ogólnie da sie znieść.
3.cwaniaków i ćpunów. cwaniaki to zreguły słabeusze, którzy mocni są tylko w grupie, a ćpuni to tchórze. nie potrafią pójść na impreze potańczyć, poświrować bez używek!!
atrax- nie każdego stać na dobry samochód, a czymś trzeba się przemieszczać. wiadomo, że jak masz autko to i poszaleć by sie przydało. ciekawe czy ciebie będzie stać na choćby takiego malucha?!!
pozdrawiam wujek
-
Zadam Ci pytanie :]
Kogo Ty lubisz? :)))
Ps. Nie ufam kobietom, cyklistom, bobrom... i fiatom, wole VW :D
-
Ps. zeby bylo jasne - nie smieje sie w zadnym wypadku z kierowcow maluchow, ktorych byc moze nie stac na cos lepszego. Jak to sie mawia - byle by byly te 4 kolka i byle sie to jakos toczylo. To, ze ktos nie ma pieniedzy, to nie znaczy, ze jest gorszy.
Ale jak widze stuningowanego dresa w stuningowanym kaszlaku z tasmexami, ktory na dodatek pokazuje, ze on tu jest boss, a wszystko, to wies, to mi go zal :).... zal mi kaszlaka, bo jak mozna taki fajny samochod bezczescic :D
-
Samael moj post byl reakcją na wypowiedzi dotyczace innych subkultur np skejtow
bo kazdy metal tu ich wypisuje bez zadnych uzasadnien , a cyzm oni wam zawinili? bo slcuhaja czegos inengo i inaczej sie ubieraja?
wy sie smiejecie ze maja krok w kolanach a oni ze sie nie myjecie i nie wiem jaki w tym sens
Ale nie ukrywam ze wole skejtow niz metalowcow , szczegolnie metalowych panienek , jakos nie podoba mi sie ten styl -ciekawe ze tkaie panny zawsze wiążą się z innymi metalami, jeszcze nie widzialem pary mieszanej , to chyba jedyna grupa ktora zyje sobie w swoim waskim kregu ...ale nie jestem na anty (dopoki nikt mi nie smierdzi pod nosem albo nie wywija kłakami)kazdy niech robi co chce i nie wchodzi sobie w droge
-
Chyba sobie zbyt mocno zinterpretowales cudze posty...W moim poscie nie bylo nic obrazliwego,bylo to bardziej zlosliwe :P. Wiesz dla mnie krok oni moga nawet miec w kostkach i mnie to lotto. Znasz takie przyslowie - "Nie oceniaj ksiazki po okladce" ?? Znasz te dziewczyny ,ze uwazasz je za zle ??? Ja osobiscie wole te metalowe i wg Ciebie "brudne" kobiety ,bo intelektu maja wiecej niz te wszystkie "rozowe" laleczki wloczace sie po dicho.Jednak jest to moje subiektywne zdanie i wiem ,ze uogolniam bo wsrod nich na pewno mozna znalezc takie co soba cos reperzentuja. I zaskocze Cie bo moja dziewczyna jest "normalna" z metalem nie ma nic wspolnego,a czasami ja "zmuszam" do posluchania czegos mojego. Co sie tyczy Twojego "widzi mi sie" nie upowaznia Cie do upychania wszystkich do jednego wora.EOT,bo do niektorych i tak pewne rzeczy nie dotra...
-
eee może małe sprostowanie, widzę że w różnych grupach panuja różne stereotypy :
metal - satanista, brudas , nudziarz, chodzi w czarnych ciuchach, mysli o śmierci , dziczeje .
"hiphopowiec"- luzak, żul, kibol, dresiarz, pali trawe , przypakowany, pewniak i wszytsko wg niego jest cool i ziomalskie.
To są głupie stereotypy !!
Po pierwsze, ludzie mylą pojęcia - skate to nie jest osoba w szerokich gaciach !
Skate jak sama nazwa mówi jezdzi na desce czy innym sprzecie i przewaznie nie slucha hh tylko lekkiego rocka, punk rocka. Przynajmniej wiekszosc których znam .
Metale...jak pisałem w wśród wiekszosci ludzi panuje taki stereotyp, jednak ja uważam że to normalni ludzie :P . W każdym bądź razie ja słucham hh od dawna i zauważyłem że metale są bardziej rozgarnięci inteligentniejsi i ogólnie lepiej się z nimi gada.Sam nawet zacząłem troche słuchać.
A i jeszcze jedno - wszyscy wjezdzają na hh , i mają do tego prawo ale nie wiedzą wogóle o czym mówią. W Polsce nie ma hip hopu ! o jest komercha i stękanie o pieniądze. Gdyby posłuchali normalnego hh tzn.amerykanski lata 90-99 to wtedy zmieniliby zdanie napewno. Tak wogóle hip hop to kultura , której częścią jest muzyka - RAP. Zachęcam do posłuchania nie polskiego rapu !!!
A żule to produkt uboczny komercjalizacji "hip hopu " , wszyscy typu yo ziomal to są pokrety !! nawet nie wiedzą że słowo ziomek było uzywane w sredniowieczu :P
Wogóle nic nie wiedzą , wiedzą tyle ile w telewizji naoglądają.
1.ŻULI
2.klan :P
3.papa Rydzyk
-
no metal + normalna laska to sie zdarza , ale metalówa +normal facet to raczej rzadkosc - nie coeniam ich intelektu i tobie tez nie radz eoceniac panienek po rozowych strojach , ale chodzi o zmysl estetyczny wole popatrzec na rozowa laske w mini niz na metalowe z czarnym makijazem potarganych spodniach itd :)