co o tym sondzicie ??
Wersja do druku
co o tym sondzicie ??
a co to jest ??
air soft gun polecam strone www.asg.pl
no no fajny wkręt musi byc niesamowity chyba zaczynam zbierac na karabin zawsze chciałem sie bawic w pintballa ale to troszku za drogie
polecam strzeliłem sobie raz w noge w dzinsach i i mam krwika wielkości 12 mn :P
Bron pneumatyczna jest fajniejsza :P Wiem, bo mam pistolet ASG, pistolet wiatrowkowy i wiatrowke-karabinek i z karabinka sie najlepeij strzela :) Najcelniej i najmocniej.
A ja mam wiatrówkę i od dzisiaj hakownicę ale tylko z asg można postrzelać do znajomych wuięc zastanawiam się czy nie kupić sobie np. m-16 aeg...
ja polecam aeg bo zwykłe pojedyncze to są dupne ja sie przymierzam do aega :P
a ja sie zajmuje tym od okolo 3 lat i zapraszm na śląsk miasto tychy na kilka scenariuszy do rozegrania
Ja mam Deserta Eagle na gaz za 500zł. Ze strony www.military.pl Na prawdę fajna sprawa. Tylko ktoś mi powie gdzie kupić do tego gaz i kulki w Warszawie? Bo w necie mi się nie chce.
ja niepojade bo zadaleko :P
tyler bedziesz w swionach jak rak to cie moze spotkam i pogadamy a co do klamek to mam niezla kolekcje i jescze raz zapraszam na slask do tychow na rozegranie scenariuszy
Wiesz, raczej sie na razie nie wybieram, chociaż mam rodzinę na śląsku (Gliwice). I Tyskie jest najlepsze!!!
ale i tak zapraszam a moze ktos chce nabyc wiedzy troche to tez zapraszam do tychow jakby co to piszta na gg 8313343
A ja mam do szprzedania L85A1 sprężyna bardzo dobry karabin na początek! Mało z niego strzelałem bo kupiłem gaziaka desert eagle i przy nim zostałem.
ja mam piękne P99 sprężynę, ale czasu i ekipy brak, żeby postrzelać.
może ktoś z poznania lub okolic ma ochotę władować mi w plecy kilka kulek??;)
Ja chyba sobie kupię ASG. Najpierw chciałem z military.pl ale wezmę chyba to cudo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43966071
Lol! Cudo?! Za tylko to nawet pożądnego pistoletu-sprężyny nie kupisz, a co dopiero cały karabin! Weź lepiej weź coś Mauri, albo innych dobrych firm z Military
No ale na military są drogie szczególnie mauri, a ja bym wsumie chciał M16+celownik laserowy. A tu mam za 100 zeta fajne. Kumpel mój kupił M41 na allegro.
chyba M4A1... Ale na prawdę to jest zabawka dla dzieci, jak chcesz coś pożądniejszego co przypomina z wyglądu i wagi, szczegółów to kup już coś droższego...
No myślałem o tym: http://military.pl/s/m/CG180702.html lub o tym: http://military.pl/s/m/CG600750.html chciałem najlepiej coś z tańszych i żebym mógł celownik laserowy założyć.
niekupujcie z allegro to złomy a njalepiej kupujcie sobie aeg elektryki wlą seriami :P
no no to ja juz zaczynam zbierac kase na snajperke zawsze chciałem byc snajperem :-D
no jeszcze jakąs ekipe trzeba zebrac
ktos chętny z wro za jais czas???:-)
Ale elektryki są droższe o wiele, a M16 na military tylko 350 zeta. Kurde ja bym chętnie kupił tego z allegro za 87 zeta :/
Chyba kupię tego z allegro a M16 w przyszłości.
P.S.Niedługo będziemy robić zloty terrarystyczne z elementami ASG :]
Tiaa... to tak na wypadek jakby się salamandrze albo innemu pasożytowi chciało wstąpić:D
mój kumpel też na allegro kupował sobie SUPER REWELACJĘ ASG jak bylo napisane. bardzo dobny model do tego a w rzeczywistości dostał gówno do kwadratu. do niczego nie nadającą się zabawkę. dam sobie rękę uciąć, ze ten piswolet jest podobnej klasy(nic nie działa jak powinno i przy każdym strzale oglądasz czy aby na pewno coś nie odpadło). na klamkach nie ma sensu oszczędzać, bo znacznie traci się na jakości.
Oj no ja juz sam nie wiem czy się męczyć żeby uzbierać te 350 zeta na "dobre" M16 czy to kupować a w przyszłości kupić porządny sprzęt...
Kup sobie karabin M16 lub M4A1 na sprężyne lub jakiś pistolet na gaz. I jeszcze raz odradzam allegro w tych sprawach
a ja was zapraszam do zwartej grupy czarnych żołnierzy mojego składu chętnie przyjme kogoś z kręgoow terrarystycznych dodam że jestm głownym pisarzem scenariuszy dowodca grupy i snajperem(strzelcem wyborowym) nie chce sie chwalić wiec jakby ktos byl na gieldzie w swionach niech mnie poszuka albo ja sam was znajde
Nightwolf a można wiedzieć za ile, jaką i gdzie kupiłeś snajperkę? Bo chciałbym postrzelać trochę w tyłki mouim burakowatym sąsiadom ;)
Mój kumpel kupił parę miechów temu to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43680151 i jest zadoqwolony. Ja jednak też kupię tamto co wcześniej wam pokazywałem a za rok jak większą sumę będę miał to się kupi porządny sprzęt.