Chipsy-tysiace kalorii ale co z tego....
Czy ktos w Polsce widzial jeszcze wspaniale chipsy<PRINGLES>.Byly w Polsce kilka lat temu i nagle znikly z połek sklepowych.Uwielbialem paprykowe.Szkoda ze ich juz nie ma w Polsce,moze sa ale na slasku juz dawno ich nie widzialem.Wiem ze w anglii kosztuja okolo 6 funtow<ponad 40 zl>!!!!!!
Re: Chipsy-tysiace kalorii ale co z tego....
a o jakie chipsy ci chodzi?
ja sie takimi pysznościami wlasnie zatrółem i przedwczoraj mialem prawie 40 stopni gorączki:Dlol
Witam pięknie:)
U mnie we Wrocku jest tego pełno.
Chodzi ci o chipsy typu Laysy??
moze chodzi mu o Pringles- te faktycznie na jakis czas znikenly, byly dobre i drogie ( u nich funty przekladaja sie na zlotowki mniej wiecej- dla nich 6 to jak dla nas 6 zl prawie ;) ) / Ostatnio widzialem Pringles w jakims markecie
Saurusiku kochany przekładają się inacze i to o wiele :]
W. Brytania 1 GBP - 5.8065zł
Więc 6 GBP - 5.9 *6= 35.4zł :]
Jaca16 może i tyle u nich kosztują tyle ale jak już sie mówi ile co kosztuje za granicą porównuje sie też średnie pensie a w W.Brytani jest średnia "troche" większa niż w Polsce :]
Nie wiecie jak wygladaja Pringlesy????:D:D:DByly pakowane w tuby jeden na drugim....
Wiem ale dla polaka jest to drogo!!!
Wiem ale dla polaka jest to drogo!!!
Witam pięknie:)
Trzeba było odrazu mówić ze chodzi ci o Pringlesy:)
Żeczywiscie ich nie widać:/
A dobre były....
ale ze mnie *****.Sorry ale chyba zapomnialem napisac o ktore mi chodzi.Coz skleroza nie boli ale w tym wieku...::D
pringles...Pycha, ale to nie byly klasyczne chipsy. Robiono je ze startych ziemniaków. Były pyszne to fakt. Może się unii nie podobały? Im to sie nic nie podoba
Ja kiedyś po tych chipsach miałem zgon przez całą noc co chwile do kibla na rzyganie więc nie kojarzą mi sie dobrze
pringlesy (raz wieczko pop i nie chcesz stop ;-)) dalej są w hipermarketach, np. w tesco, spory wybor, chyba ze 4 smaki, w tym jakiś nowy cebulkowo-jakiśtam. kosztują 7-8zł i opycham sie nimi calkiem czesto :) widuje je też w co lepszych mini-marketach - faktycznie ciezko ze znalezc, ale na pewno jeszcze je produkuja.
Przy okazji przypomnialo mi sie, ze wycofali calkowicie takie fajne plasterki na nos (chyba Nivei), co je się przyklejało, a potem odklejalo ze wszystkimi zanieczyszczeniami... calkowicie znikły ze sklepów :(
to dziwne...Zwykle to jest dobry towar...Miałeś pecha...
widziałem je ostatnio :P:P hcesz kupić :P:P:P gratis dorzuce ci brachypelme :P:P:P buhaha
ale przy cihzarobkach to 6 funtow dla nich to jak 6 zl dla nas, prawie :P
A ja nie lubie pringelsów:P Wole CHio albo lAysy:D
A ja nie lubie wogóle chipsów. Może raz do roku na swoje urodziny kupie i wtedy tylko i wyłącznie solone. Żadne inne! Ale jak mi przypomnieliście o Pringelsach to faktycznie będe musiał sobie kupić dużą tubkę solonych... :))) Jednach chyba wyjątek powtarza regułę...
U mnie w sklepie osiedlowym sa zawsze tylko fundusze nie pozwalają kupować ich co chwile :/ prawie 8 zł