j.w - czy ktos z drogich terrarystow slucha reggae? :) Jezeli tak to jakich zespolow?
Ja osobiscie preferuje Indios Bravos, Habakuk, a z zagranicznych Gentleman, Seeed no i Bob Marley ofkoz :)
Wersja do druku
j.w - czy ktos z drogich terrarystow slucha reggae? :) Jezeli tak to jakich zespolow?
Ja osobiscie preferuje Indios Bravos, Habakuk, a z zagranicznych Gentleman, Seeed no i Bob Marley ofkoz :)
i "Zabili mi żółwia"
peter tosh (makintosz ;))) bob marley
Ja lubie posluchać, głównie polskie produkcje: Habakuk, Indios Bravos,Tata Nas Wysłali, Maleo Reggae Rockers.
Nooo to jednak ktos slucha :)
TAKKKK!!! Reggae, ragga, denshol mniej. Co myslisz o polskim dub i ragga? Ja jestem pod impres jak to sie mawia ;]
Dub srednio lubie, ragga polskie ujdzie, choc nie jestem jeszcze chyba na tyle obeznany zeby oceniac ogółem.
Hy :>
To ja się dorzucę jeszcze z Tumbao, Akurat no i oczywiście moim ukochanym DAAB..
5g taki zespol mister pita i pan duze pe i ktos jeszcze dobre polecam bardzo fajne wlasnie leci u mnie
thx, musze sie zaglebic...
hmmm dorzucam do tego Buju Banton super jest szczegolnie kawalek gimme the weed takim grubym glosem spiewany :DDDDD
B.Banton JEST PRZESAMPLOWANY Z 1000 razy! (Ale Fajny ma kawałek wakacyjno-wakacyjny KAYSHA MIX - w tym "Legaliser la ganja") DJ ABDEL, Cut Killer - Punny Printer (1 kalasa).
No i RAGGA CONNETION POLECAM WSZYSTKIM (vol, 3) miedzy innymi
TUMABO, HABAKU, AKURAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepsze zespoly:P
ja słucham , nawet swego czasu na sandsystemy co tydzień łaziłem :]