Sa na tym forum kibice czarnego sportu
jak tak to WPISYWAC SWOJE UKOCHANE KLUBY
Wersja do druku
Sa na tym forum kibice czarnego sportu
jak tak to WPISYWAC SWOJE UKOCHANE KLUBY
STAL GORZÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
SPARTA :)))
JAZDA JAZDA JAZDA!!
BIALA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak długo na wawelu... :)
WISŁA KRAKÓW!!!!
Czarny sport to czarny sport :) a nie piłka. FALUBAZ i tak rządzi !! NIe ma, że boli Falubaz wszystkich p....... :)
rosea NIE CHCEM byc złośliwy :P ale w przyszlym sezonie beda chyba derby ! ! !:D
Ciekawe, że Lublin ma szanse hhahhahahahahaha Gorzów i tak spieprzyl sprawe, bo miał być drugi. Zresztą nasi mieli kryzys w sezonie (Kurmański)
teee żeeet!! i Mootor!
No rosea po wczorajszym meczu jestem pewnien co do tych derbow:P
(jak Hlib nieodejdzie z Rajkowskim noto STAL bedzie w ekstralide a wam jedynie zostana baraze jak juz:P...)
No fajnie, że bez Lee'ego jeździliśmy. Ty nie przesądzaj sprawy. Nasi wezmą nickiego i rozgromimy Motor 75:15 :P Nawet jeśli spadniemy to gorzów nie ma szans. Falubaz rulezzzzzzzzzz
WANDA KRAKÓW :)
Szkoda ze znowu sekcja sie posypala. Niedawno zuzlowcy sie przykuli do kaloryferow zeby im ostatnia wyplate dali:)
A ja mieszkam 500 metrow od stadionu:)
hehe rosea nienaleze do tych co zycza zielonej zle (naprawde) ale wydaje mi sie ze 14 pkt to jest jednak zaduzo do odrobienia:/ tym bardziej ze lublin ma szanse wiec dostana wiecej kasy zeby sie przygotowac do rewanzu im starszy wynik 50 - 40 i po sprawie. a co do pedersena to nigdy bym goo niezakupil do swojego klubu bo jakos w grand prix potrafi jezdzic a jak przychodzi co doczego to on w lidze polskiej silniki testuje;/ to jest zawodnik???
Polonia Bytom