Jutro (tj 4 września) ogłaszam Dniem Żałoby po dramacie w Osetii. Zwracam się o nie pisanie postów śmiesznych, zabawnych , z grami itp. Wszystkie one będą kasowane! Dziękuje.
Wersja do druku
Jutro (tj 4 września) ogłaszam Dniem Żałoby po dramacie w Osetii. Zwracam się o nie pisanie postów śmiesznych, zabawnych , z grami itp. Wszystkie one będą kasowane! Dziękuje.
[']
Widziałem zdjęcia z Osetii, trupy...koszmar... :( n/c
[']
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] ....... (jak co to tyle tego bo słyszałem że 150 ofiar było) n/c
['] ['] ['] ['] [']
[']
Najgorsze jest to ze większośc to niewinne dzieci........
Zgadzam się z pomysłem Filipa. Jednym słowem Tragedia...
[']['][']['][']['][']['][']['][']['] :(
['][']['][']['][']['][']
Zaloba :*(
Właśnie w wiadomościach usłyszałem, że podobno ofiar jest ponad 200 :..(
['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']
<*> ['] <*>
NIECH WSZYSCY ZMARLI W TYM WIELKIM ZDETRONIZOWANYM ŚWIECIE ODPOCZYWAJĄ W POKOJU [^]
['][']['][']['][']['][']
niech im ziemia lekką bedzie :(
[']
[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']]['][']['][']['][']['][']['][']
['] ['] [']
niestety takich wydarzen ostatnio caraz wiecej :(
no niestety takim powaleńcom na niczym niezależy terroryści porąbani normalnie to jest kolejna tragedia najpier nowy york potem ten pociąg teraz to to wszystko jest przez tą chorą polityke tragedia... [`]
Współczuje tym ludziom. Rosja to jednak straszny kraj
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
niech im ziemia miękka będzie
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
sorry ale to jest hipokryzja.. na swiecie z powodu wojen, wasni i glodu gina tysiace dzieci CODZIENNIE.. czemu codziennie nie oglaszacie zaloby?? bo nie pokazuja tego w telewizji??
wybaczcie ale takie oglaszanie zaloby na forum jest conajmniej nie na miejscu..
Może co niektórzy będą chcieli mnie za to pożreć żywcem, ale wydaje mi się, że sam wiem, kiedy powinienem obchodzić żałobę. Bynajmniej nie potrzebuję do tego żadnego przykazania.
Zgadzam się tutaj z Pac-iem. Wszelkie żałoby państwowe, forumowe itp. są dla mnie zwykłą pokazówką.
Takie jest moje zdanie.
Pac, jak Ci sie nie podoba na tym forum nikt Cię nie zmusza żebyś tu był. Jak jestes to wypadałoby się dostować.
I czemu mój post z wczoraj został stąd skasowany?
Kasowanie postów "śmiesznych, zabawnych , z grami itp." to jakaś kompletna bzdura, co mnie obchodzą jakieś ruski?
Dokłanie , szkoda mi tych ludzi , ale po co ma tu robić jakieś świeczki , po co kasowac posty myszy??? Paranoja kasowanie postów bo sa smieszne? co to zmieni? większosc z was stawia tutaj swieczki i inne kondolencje a w rzeczywistosci napewno wogóle sie tym nie przejmujecie , takze też uważam ze należy ten cyrk zakończyć
moze nie od razu zaloba ale wspolczucia dla rodzin tych zmarlych w tej strasznej tragedii ( ' )
a co to jest nawias, apostrof, nawias?? jakas cyfrowa imitacja znicza??? isc i zapalic prawdziwy znicz a nie jakies bzdurne wstawianie nawiasow..
['][']['][']['] - co to jest??? ZALOSNE!!!!
Wedlug mnie po czesci wszyscy ludzie sa odpowiedzialni za takie tragedie. Po co wogole te glupie wojny. Nie mozna by tak aby wszyscy ludzie na Ziemi nie mowie zeby sie kochali ale chociaz okazywali sobie szacunek. Przez glupote ludzi zginelo tyle niewinnych dzieci i pewnie wiekszosc z nich sie zastanawialo co one zrobily ze spotyka je taki los a prawda jest taka ze one nic nie zrobily tym czeczenom :-/. Ale dzieci w Afryce tez gloduja i jakos o nich sie tyle nie mowi a to tez jest straszna meka umierac z glodu lub gdy powoli wykancza je AIDS !! Takie jest moje zdanie.
['] ['] ['] ['] ['] [']
POKOJ ICH DUSZOM !!
pac ..... zalosny to ty jestes
dziewczynko poczytaj troche o tym co sie dzieje na swiecie a potem komentuj ok? bo pewnie tylko karmisz sie jakimis "barami" albo '"big brotherami" a bierzesz sie za komentowanie czegos o czym nie masz pojecia..
pac wiesz co ? jesli rzeczywiscie masz 25 lat to szczerze Ci inteligencji wspolczuje bo nawet moja siostra ktora ma 10 lat jest madrzejsza od Ciebie i bardziej rozumie to co sie stało....zastanow sie idioto czy codzinnie ginie 150 niewinnych dzieci z winy jakichs chorych umyslowo ludzi?a jesli masz zamiar wypisywac tu jakies glupoty to lepiej idz na kibel i daj upust swoim emocjom!
"zastanow sie idioto czy codzinnie ginie 150 niewinnych dzieci z winy jakichs chorych umyslowo ludzi" - tylko potwierdzilas swoja inteligencje, elokwencje i wiedze ktora dysponujesz.. no comments..
eee, spokoj mi tu;)
i bez wyzwisk!
ludzie nie grzeszacy inteligencja wlasnie maja taki styl jak kolezanka ancur.. :) ale to moje subiektywne odczucie :)
Hyh codziennie ginie o wiele więcej dzieci przez takich ludzi i jakoś sie tym nikt nieprzejmuje więc czemu byśmy mieli sie teraz przejmowac ??
nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie odzywaj.filip napisal posta ale nikogo nikt nie zmusza zeby tu pisac!pac jesli dla Ciebie sa zalosne "cyfrowe imitacje zniczy"to nie musisz ich tu wpisywac...mam nadzieje ze nigdy nie spotka Cie taka tragedia jak tamtych ludzi...szkoda tylko ze nawet w tak smutnym temacie musi sie znalezc ktos kto wszystko i wszystkich krytykuje .....
Coz, a dlaczego mialabym sie dostosowac? Czy oglosiles na forum zalobe po smierci ludzi w tunelu w Alpach? Czy oglosiles zalobe z powodu smierci ludzi w tajfunie na Filipinach? Czy oglosiles zalobe z powodu dzisiejszego wypadku, ktory widzialam w Lubinie, jadac od rodzicow? Czy oglosiles zalobe, ze w Chinach byla powodz i zginelo 2 tys. ludzi? Czy oglosiles zalobe, jak umarlo tysiace dzieci z glodu w Etiopii? Itd. itp.
Darujcie, ale naprawde jest to hipokryzja. Dlaczego mam sie dostosowywac? Nie moge wypowiedziec swojego zdania? Mam takie zdanie, jakie mam. Pewnie, zal dzieciakow, ale jak Filip oglasza (autorytatywnie, no no) zalobe dla ofiar terrorystow, to niech tez oglosi zalobe po Czeczencach zamordowanych przez Rosjan. Na pewno terrorysci Czeczenscy poszli zamordowac dzieci, bo sie nudzili... Od razu zaznaczam, ze nie czepiam sie narodowosci, tylko ogloszonego "dnia zaloby".
Filip, jestes moderatorem zaangazowanym politycznie, czy co??? Po co oglaszac takie rzeczy? od tego jest Rosja, to ich kraj... Nie widze powodu, aby oglaszac te "zalobe" w Polsce, na forum terrarystycznym...
nie znasz realiow kolezanko i widzisz tylko to co Ci puszczaja w telewizji "live".. a innych faktow to oczywiscie nie znasz no bo przeciez Cie to nie interesuje.. a jesli jestes "tabula rasa" w danym temacie to sie nie udzielaj i nie oceniaj danej sytuacji ktora trwa juz ponad 10 lat przez pryzmat kilku godzin ktore zobaczylas w telewizji.. ok?
KONIEC TEMATU..