Chciałem zakomunikować, że nie nawidze chomoseksualistów. Dziś widziałem dwa egzemtlaże, naj chętniej to bym im dołożył, ale duzi byli, i w brew pozorom faceci.
Wersja do druku
Chciałem zakomunikować, że nie nawidze chomoseksualistów. Dziś widziałem dwa egzemtlaże, naj chętniej to bym im dołożył, ale duzi byli, i w brew pozorom faceci.
EE spoko tez ich nie lubie, ale spoko tacy juz sa. A i HOMOseksualisci;)
a ja nienawidzę takiej pisowni:
KoReXoN napisał(a):
> Chciałem zakomunikować, że <u>nie nawidze</u> <u>chomoseksualistów</u>. Dziś
> widziałem dwa <u>egzemtlaże</u>, <u>naj chętniej</u> to bym im dołożył, ale
> duzi byli, i <u>w brew</u> pozorom faceci.
>
Ja też nienawidze gejów, jak widze ich to dostaje bialej gorączki, wedlug mnie jest to choroba i powinno sie ich leczyc w zakladzie zamknietym.
Nie no spoko, niech sobie robią co chcą ale... NIE PRZY LUDZIACH!!!!
Ehhh... a kto ich lubi?? To sa dziwni ludzie, jak dla mnei sa to zwykli zboczency, i tez twierdze ze to choroba psychiczna.
O jejq, coz za skrajne poglady...Gej- czlowiek jak kazdy inny, ja tam jestem tolerancyjna i nic nie mam do homoseksualistow. Nie biją mnie tym, wiec niech sobie robia co chca. Uwazam ze to kazdego prywatna sprawa i kazdemu bez wzgledu na orientacje seksualne czy tez jakies inne mniejszosci pogladowe nalezy sie szacunek.
Agresja rodzi agresje!!!!
Chyba każdy normalny chłopak nie lubi gejów!!!
Mikka ty jesteś dziewczyną i inaczej to widzisz :) Jestem ciekaw czy lubisz lesbijki ??
Mikka, apropo gejów, masz moze linki do filmów o Szymonie Da Mastah Geju?? bo ja formatowalem dysk a na mailu juz ich niema ;(
"Agresja rodzi agresje"slyszalem to w jakims filmie w podobnych okolicznosciach =) to chyba mialo zwiazek z innoscia osobnika o nicku msk :P:P
Hehe....nie mialabym zadnych oporow kumplowac sie z lesbijka jezeli bylaby wporzadku dziewczyna, jedynie z inna orientacja seksualna :)
Znam jedna pare homoseksualna (znajomi mojej babci - powaga). Jest to dwoch facetow ok.50-letnich i niczym nie roznia sie od zwyklych hetero; mili, kulturalni, pomocni itp. Nawet zalatwialam im psa ze schroniska :P
Zauwazylam wlasnie ze wszyscy faceci nienawidza gejow:/ Nie wiem skad u was takie stereotypy, w wiekszosc bledne. Hmm...moze bierze to sie z tego ze czlowiek boi sie tego czego nie zna. No i chyba jest tez tak, ze chlopak aby wyjsc na rownego, meskiego itp poprostu nigdy nie powie ze nie ma nic do gejow, bo mogloby to byc roznie odebrane przez rowiesnikow.
Zyjmy w milosci ludzie!!!!
Hehe...jeszcze zaraz ktos mnie bedzie podejrzewal :P Obwieszczam publicznie - MIKKA JEST HETERO :))))
P.S Nie mam juz tez tych linkow bo rowniez mialam niedawno formata
Oj 'ludzie' - widać że rośnie juz pokolenie następców prawicowców z PO oraz tych kretynow z SdPl ( czy jak oni sie tam zwa ). Kurde jak tak będzie w przyszlosc to wyprowadzam sie z tego kraju...dziczyzny sie znaczy. :/
Ja tam nie mam nic do mniejszosci seksualnych, to też są ludzie i mają prawo do wolności swoich pogladów czy orientacji, mam racje ?
Zycze Wam wszystkim troche wiecej tolerancji ( chociaz wiem ze to raczej sie nigdy nie spelni, niechaj Wasz papa wszechmogacy Rydzyk was 'blogoslawi' ).
Spojrzcie na to z innej perspektywy; postawcie sie w ich sytuacji - co czuja ci pietnowani ludzie ? nasze polskie spolecznstwo ekhemm...( boziu przepraszam zakrztusilem sie !!!!! ;P ) jest strasznie malo tolerancyjne co widac wlasnie.
A wszelkie koscielne organizacje, czy niejktore polityczne ( <zygi> ) tepia wszelkie objawy innosci, czy tak ma byc ? zwariowana rzeczpospolita papieska :[:/
JA NIE MAM NIC PRZECIWKO MNIEJSZOSCIA SEKSUALNYM - to tyle, podsumowujac. :)
i polecam jeszcze stronke: www.faktyimity.pl
...a i zby nie bylo nied omowien, ja preferuje kobiety ;)
RAMM, mozna nic nie miec ale jak bys sie czul gdybys znal takiego typa który w podstawówce juz sie jak gej zachowuje O_o (powaga, Micce juz opowiadalem o nim)
i stara sie chlopcow podrywac O_o (tez powaga). Mnie on uprzedzil, i jakos tak teraz jeszcze bardziej ich nie lubie.....
A skąd wiesz że ma akurat takie upodobania ? moze najzwyklej w swiecie robi sobie zarty ? a jezeli nie, fakt...nie powinien sie tak zachowywac w takim srodowisku, ale coz...
To nie powod zeby sie uprzedzac, nie oceniaj zachowania ogolu po tym jednym przypadku.
Moja matka - psycholog twierdzi że to choroba... Tak..takich ludzi trzeba leczyć... I pieprzyć te wszystkie gadki o nietolernacji... geju: jak jesteś chory to sie lecz!
Ciekawe ilu będzie sie chcialo leczyc =)
RAMM, on ostatnio jak kumpel pokazywal mu swoja dziewczyne to ten puscil text: "Nawet ladna, jak na dziewczyne" O_o. Ale dobra bo offtopa robimy wiec stop.
RAMM Rydzyka to ja tez mam w powazaniu bo do kosciola nie chadzam, gejów nie lubie(lesbijki nie przeszkadzają) bo jak to wygląda jak idzie dwoch facetow po ulicy za reke, ubrani w dzwony(czy jak to sie tam wabi) i obcisle koszulki, włoski na zel i do tego sie zaczynają całowac. Az sie proszą zeby dostac w morde
a jak ida dwie kobiety ??? w konu co jest choroba ??? homoseksualizm czy homoseksualizm u facetow ?? interpretujesz to jak Ci wygodnie
Może "chomoseksualiści" to ci, co współżyją z chomikami?
:)))
Jestem w szoku :((((
Skąd w was tyle nienawiści? Kurczę, do tej chwili odczuwałam automatyczną sympatię dla terrarystów, ale teraz muszę powiedzieć, że sami jesteście chorzy. Mam nadzieję, że kiedyś w zakładach zamkniętych będzie się leczyć z nietolerancji. Przymusowo. Najlepiej elektorwstrząsami.
Ja nie chce nic mówić ale skąd wiecie że ludzie tu na forum są tylko hetero/?? Może pomyślelibyście że mozecie kogoś obrazić.... Ja osobiście nie mam nic do nikogo chyba że go poznam i okaze sie chamem.... Nie mam żadnych uprzedzeń do ludzi.
xol - popieram, dobry tekst !!! :)))
ale coz...w naszym kraju jest wolnosc pogladów ( teoretycznie, a w praktyce...:/ sorry ze tak okazuje moj antyklerykalizm ;] ) a jak widac nienawisc do tej mniejszosci poteguje sie coraz bardziej :((((
Własie, choc jedni porzadni sie znalezli :P
Brawa dla artura, xol'a i agama :)))
Ja mam w sobie strasznie dużo agresji do gejów. Boję się, że niebawem będzie u nas tak jak we Francji czy w Anglii kolesie w moim wieku chodzą po ulicy z rękę. Sorry nie mogę spokojnie o tym mówić taka tolerancja publiczna=szerzenie pedalstwa.
Jak pedałki nie będą spotykać się z publiczną pogardą nie będą chcieli się leczyć bo po co skoro pedałkom jest dobrze i ich akceptują.
Jak w wawie będzie jakaś parada to jadę na kontrparade która na pewno wtedy będzie.
Naprawdę nie ma się czym chwalić.
mnie to wali co ci ludzie robią jak chcą to niech lataja z gołymi h** po mieście:D hehehehe
pozdrawiam!
KoReXoN - wlasnie ja uprzedzilem sie do Ciebie.
Nie, nie jest to szerzenie homoseksualizmu, w pewnym sensie jest to uwarunkowane ponoc genetycznie ;) - hetero bedzie hetero a homo będzie homo :P
Zreszta co Ci do tego ? patrzysz ludzia do sypialni ? patrz na siebie a nie skupiaj sie na innych - chca ? prosze bardzo ich wola !!
Ja szanuje wolnosc wyboru kazdego czlowieka, ale w tej kwestii widac nigdy nie dojdzie sie do porozumienia bo kazdy ma swoje poglady na ten temat, i ok :)
KoReXoN ja tez pojde mozemy sie umowic i zrobic takie cos co bylo w Krakowie bodajze, bedzie fajnie ja ci to mowie :D
Nasze społeczeństwo jest wyjątko mało tolerancyjne.......w wielu dziedzinacg życia...
xol napisał(a):
> Mam nadzieję, że kiedyś w
> zakładach zamkniętych będzie się leczyć z nietolerancji.
> Przymusowo. Najlepiej elektorwstrząsami.
>
Z akumulatorem na jajach :D:D:D:D:D
Korexon: Boję się, że niebawem będzie u nas tak jak we Francji czy w Anglii kolesie w moim wieku chodzą po ulicy za rękę
a mi się wydaje, że boisz się, żeby twoje napuchnięte superego nie ucierpiało, gdyby ktoś przypadkiem podejrzewał cię o ludzkie zachowanie, czyt. umiejetność współżycia w społeczeństwie
Korexon: Jak w wawie będzie jakaś parada to jadę na kontrparade która na pewno wtedy będzie.
Naprawdę nie ma się czym chwalić.
Za to w twoim przypaku jak najbardziej - tylko czekam jak pokażą twoją twarzyczkę w "Faktach". Żałosne.
Nasze spoleczenstwo jest malo tolerancyjne..?? To pojedź sobie do Czech...tamci to maja jazdy... jak jesteś murzynem(a do murzynow nic nie mam) albo homo(za to do homo mam) to wieczorem w parku bez eskorty sie nie pokazuj...
...w Faktach albo w 997 =)
A co, homoseksualisci maja na czolach wypisane, ze sa homo? Skad wiecie, ze nie ma obok was waszych znajomych, ktorzy sa innej orientacji seksualnej, a nigdy sie do tego nie przyznaja, znajac wasze poglady? Skad wiecie, ze osoba sprzedajaca w osiedlowym sklepiku to nie homo? Mam kilku dobrych znajomych z takich kregow (i to plci obojga) - zdziwilibyscie sie, ile jest takich osob... Ja ich szanuje bez wzgledu na ich orientacje.
Dla mnie niewazne, jakiego wyznania i o jakiej sexualnosci jest czlowiek. Wszystko zalezy od tego, co jest wewnatrz czlowieka. Nie cierpie glupoli, zlodziei, ludzi o malpiej zlosliwosci, chamow, rasistow i pewnych siebie idiotow -> wsrod hetero jest ich multum (nie twierdze, ze tylko wsrod nich, ale nie znam zadnego homo, ktorego moglabym nazwac takimi epitetami).
Im dluzej jestem blisko ludzi, tym mniej ich toleruje i lubie. Stanowczo bardziej wole zwierzeta :/
W sumie dziwie sie, ze ten temat nie zostal usuniety. Wobec tego chyba zaloze temat nienawidze Rammsteina, Voraxa, Meg, Smoka, Smalla, Dee Yaya (oczywiscie, nie mam powodow, ale to tylko przyklad na glupi temat, wasze nicki po prostu mi sie przypomnialy)... eeeee... musialabym wejsc w spis terrarystow i wpisac po kolei ;) Zobaczymy, ile bedzie postow ;>
Tolerancja nie jest wasza mocna strona, mosci panowie, wiec nie oczekujcie, aby ktos byl dla was slodki i mily chociazby na gg, jak z czyms wyskoczycie.... Ja jestem dla was "nieuprzejma i niemila, jak ja tak moge", a sami chwalicie nie niechlubnymi przekonaniami, oj nieladnie, nieladnie, hipokryci :>:>:>
Mam pytanie: jezeli macie cos przeciwko czemus, to napiszcie dlaczego? Wytlumaczenie: "bo chodza za rece i ich nie lubie" oraz "bo nie" nie dociera do mnie.
Jak czytam te posty to rece sie załamuja, co to dzieje sie na tym swiecie ? ponoc wieksza czesc ludzkosci deklaruje ze sa katolikami, widac wlasnei po tym co sie dzieje, typowe zachowanie dla tej wiary :/
Czlowiek dziczeje coraz bardziej, juz zwierzeta lepsze sa od ( wiekszosci ? ) ludzi...
Staram sie w tym temacie bronic wiekszosci ludzi, wiem ze to nic nie da w porownaniu z pogladami ktore wiekoszc z Was tutaj szerzy, ale coz...poprostu takie sa moje poglady, staje po stronie slabszych ( ? ).
Czasami przychodzi mi ochota aby strzelic sobie w leb, teraz mam na to wyjatkowa ochote widzac ze jest takie prymitywne i nietolecyjne s poleczenstwo. Ech...nie mam juz sil. Chce umrzec. :(((
uch :D ulzylo mi ;)Cytat:
(...)nienawidze Rammsteina(...)oczywiscie, nie mam powodow, ale(...)
Oj, Rammstein, nie peniaj. Napisalam przyklad. Raczej wez do siebie to, ze twoj nick pamietam, a wielu innych nie ;).