-
Śmieszne zdjęcia i gierka
-
Re: Śmieszne zdjęcia i gierka
-
hehe bardzo fajne te zdjecia :)
-
Hmm jak wyjsc z tego pokoju ?? Hehe nie da sie :P
-
Da się na pewno tylko trzeba trochę się pomęczyć.
-
coż, doszlam do wniosku, ze trzeba znalezc plyte, wsadzic do odtwarzacza i nastawic muzyke na caly ful, az szyba popekna, wybijemy ja i wyjdziemy przez okno...natomiast nie wiem jak znalezc plyte i niewiem po co mi pierscionek i ta kartka :? kermit, a ty wyszedles??
-
tego sie nieda przejsć!!!!!! jestem już przy końcu ale nuiewiem co teraz (kasete już puściłem i co mi z tego?? co zrobić z tym kluczem??)
P.S. Double ten pierścionek trzeba nałożyć na to czerwone pudło znaleźć jeszcze jeden i też nałożyć. I jeszcze taki piały pręci trzeba na to nałożyć i wtedy się otworzy, i jest film ale doczego mi ten film??
Czemu to takie trudne??!!
-
znalazlam jeszcze pudelko po plycie, kasete i dziwne pudelko, szukam dalej (szukanie niektorych czesci pokoju jest mozliwe dopiero znalezieniu wczesniejszych rzeczy chyba)..... podlaczylam tez odtwarzacz, co dalej...?! wlozylam piercionek do otworu dziwnego pudelka....łaa już mam klaustrofobie :> podobne do starej gry 'myst'
-
klucz otwiera druga szuflade. prfesorek, jak znalazles precik i drugi pierscionek??? jak kasete puscic skoro nie ma magnetofonu tylko cd-player? moze kazdy ma inne rzeczy do znalezienia??? (ps, wchodze wlasnie na strone ktora jest podana na kartce)
-
ta strona jest cala zolta i jest napisane takagism since 1994 :| trzeba to rozwiazac wspolnymi silami!
-
drugi pierścionek jest pod oknem, jak będziesz patrzała na okno to kliknij pod nie. a pręcik jest którejś w szparze łóżka, albo za poduszką w szparze albo jak będziesz patrzała na tą ścianę które jest pusta to kliknij w dolnym lewym rogu. potem jak już wsadzisz drugi pierścionek i biały pręcik otwóż i wsadź do tego użądzenia baterie(jeśli oczywiście masz) i kasete
P.S. siedziałem nad tym 1h 20min
-
ja pod oknem nie widze żadnego pierścionka:( i białego pręcika też ni ma
-
profesorek jak leci film to w trakcie pokazuje się krzyżyk tam jest ukryty sejf później wpisujesz kod no i o pozamiatane
-
ale gdzie jest ten pierścionek? ja wszędzie szukałem!!
-
uu wyłączyłem gre i jak następny raz szukałem to niemoge znaleźć tego pierścionka
-
u mnie też tak było z tym pierścionkiem jak chciałem zagrać drugi raz już nie mogłem znaleść
-
ale czemu?? teraz gram z haty to jak pujude do kafeii i włącze to będzie???????????
-
Trudna ta zajawka ale wypaśna :D
-
ja wlaczylam drugi raz gre, i juz byly inne rzeczy gdzie indziej :/
-
aha to tak działa .... myślałem że poprostu za drugim razem nieda się już grać bo znika pierścionek
-
W pyte doszedłem do sejfu ale jaki jest KOD??????????
-
co zrobić jak już mam śrubokręt???
-
-
a ja nie mam zadnego pręcika, ale mam niebieską baterie... Reszta juz znaleziona. hmm...
-
taaaaak :) Udało sie :) wyszedłem :D
-
Ja też wyszedłem.... ale z siebie i wyłączylem :D
-
hehe, jak komuś to coś da to powiem że śrubokręt to ostatnie co sie tam znajduje :P
-
Gierka jest latwa, wystarczylo pol godziny na przejscie... jedynie z tym klikaniem masakra :/
-
a jaki jest kod do sejfu?? 1994??
-
O wyszedlem z pokoju, brakowalo pręcika do szczescia :D
-
aa gdzie srubokret jest??
-
-