Re: He is an........ IDIOT!!
pogadaj ze starą i powiedz ze koles cie wquza i ze niech sie nie ździwi jak mu wy**
ze sie zaczepia itp uswiadom jej co ją czeka ja bym sie nie przejował nawet jak bym mial opiepz dostac jak sie zaczyna to ma lipke:D
pozdro!
ale pamietaj to jest ostatecznosc postaraj sie z nim porozmawiac popytaj sie co do ciebie ma itp a jezeli nic nie poskutkuje nio to trudno!
Tj on nie tyle podskakuje, co robi jakis zeczy które mnie wkurzaja, no wiesz: jak z kims gadam to biega dookola i cos krzyczy np. albo takie ;o on ma jakies zaburzenia emocjonalne :P
albo problemy natury psychicznej to moim zdaniem daj sobie spokoj! nie dlugo idzesz do gimnazjum i bedzie cacy:D
idź do innego:D
gozej jak jusz jestes ale koles wydorosleje zobaczysz moze ma jakies porblemy kto wie?
pozdro!
walnij mu :) mnie w szole wyśmiali że choduję owady, a nazwali to "karaluchami". Jednemu tak walnąłem że bedzie miał po mnie sład na twarzy do końca życia. Połamałem nos.
jejka co tu za tematy na tym forum sa poruszane litosci :) nie wiesz co zrobic napisz do Pani Domu.
eeh co za swiat
Nazer.
Hmm nazer :P Do Pani Domu nie napisze :P moze ty czytasz ale ja nie -.- heh wole go nie bic bo go jeszcze zabije (muj rekord w 3 minuty regularnej bijatyki wybilem bark) :P no coz mzoe jakas akcje zrobie fajnom, np srodek przeczyszczajacy mu gdzies dosypie, chodzi mi najlepiej zeby go gdzies wypchac :D bo wtedy starci pewnosc siebuie :D
eeeeeeee jak mu tak wesoło to sie jeszcze zesra sie śmiechu:D
zartuje:)
pozdro!
Stary ile Ty masz lat??? Proponuje zebys sobie wlazl na czat dla nastolatkow na onecie. Tam sie zapewne wszystkiego dowiesz. Tam maja pewnie podobne problemy jak Ty... Ale Ty kestes twardziel poprotu za chwile wszysycy sie wyloguja ze stronki. Wybijasz bark w trzy minuty. rzeczywiscie napisz do PANI DOMU
heyy, to jest Na Kazdy Temat?? W takim dziale pasowal by nawet temat: Mamo a kura na mnie patrzy!!
moze i jest na kazdy temat, ale rozsadny, a nie dziecinada. Idz wez klocki twardzielu lepiej
"W takim dziale pasowal by nawet temat: Mamo a kur(w)a na mnie patrzy!!" :)
hehe
może na policje idź
hehehe zauważylem ze mlodszych na tym forum sie tepi!
proponuje po prostu powiedziec mu ze bierzesz go na cos do picia naprzyklad postaw mu napoj ale wczesniej wsadz mu tam jakis srodkow na przeczyszczenie ale taka wiesz spoko dawke zeby go przeczyscilo zeby pozniej kibel z daleka omijal
no i jak nie chcesz go bic to zrob tak ze zmecz go psychicznie naprzyklad jak juz sie zesra to smiej sie z niego tak zeby sie wszyscy razem z toba smiali po prostu lepiej zjebac psychicznie niz zajechac mu w twarz bo poczuje i mu przejdzie ale jak mu na psychice pojedziesz to bedzie pamietal i to dluzej niz zeby dostal w ryj
No wlasnie wiem, jakis sposób zeby go wypchac chce, Nazar ja sie wcale tym sie chwalilem, tylko poprostu teke zeczy to w ostatecznosci, wole takie osoby jak co psychicznie zdolowac, bo to jest bardziej trwale, tylko pytam sie o sposoby :P
Smoked, nadstaw drugi policzek i wyzbyj sie atawistycznych odruchow.
połam mu kredki i zabierz tornister...
Zap***dol mu - RAZ SIĘ ŻYJE :D;D;D;D;D