co sądzicie o
www.skype.com
Pozdrawiam
Serpent
Wersja do druku
co sądzicie o
www.skype.com
Pozdrawiam
Serpent
Uzywam od paru miesiecy.
Swietny programik.
u mnie caly czas w uzyciu i nie zamierzam zmieniac na nic
No rewolucja to to nie jest. Najpierw wszyscy mieli ICQ, potem Polska rzuciła się na GG, które miało o wiele mniej do zaoferowania, ale nikomu to nie przeszkadzało. A skype o ile wiem, wyroznia sie tym, ze sie rozmawia głosowo, nie pisemnie, nie tak? Ja osobiście czegoś takiego nie preferuje. Poza tym trudno tu mówić w kategoriach przeżytku, bo jesli na to patrzec to GG zawsze nim było:) Ważna jest popularność..
Też uzywam od kilku miesięcy ale narazie mało osób używa i niezawsze działa (zresztą gg też)
Ja od jakiegos miecha uzywam, swietny program :)) Czasem tylko lekko przerywa ;o
Rdza - na Skype'ie można rozmawiać i pisemnie i głosowo.
Bardzo dobry program, kiedyś rozmawiałam z chłopakiem z Portugalii, który chciał nauczyć się wymawiać po polsku podstawowe zwroty typu: cześć, dzień dobry itd... (śmiesznie mu to wychodziło :)) i słyszałam go tak jakby stał koło mnie.
skype świtny programik. Używam od paru miesięcy. Tylko ostatnio coś zaczęło mi strasznie przerywać Ale generalnie fajna sprawka dla ludzi ze stałką, bo jak ktoś ma modem to raczej sie nie opłaca ;)
ja rowniez uzywam skype, fajne ale mnie rowniez strasznie zacina podczas rozmow i kicha :/
ale co do gg: ten programik uwazam za dobry i nie zamierzam z niego rezygnowac :)
Hmm, ale od GG moim zdaniem lepszy jest WPKontakt, ma polaczenie z GG i ICQ a jest ladniejszy, ma wiecej emotikonow i opcji a Skypea uzywam jak z kims na WPK uzgodnie ze gadamy :D
Również używam skype'a od jakiegoś czasu. Zero lagów. Jedyny mankament to Polskie znaki. Czesem odruchowo wciskając alt + jakąś literke przerywamy pisanie zdania itp. Ale ogólnie świetny program.
heh dobry jest do rozmów gdy wchodzą w gre firrewale jednak wydaje mi się że kilka mies sie nim ludzie popodniecają i wrócą do gg tak było z tlenem i innymi komunikatorami :)
no spoX programik mozna rozmawiac mozna jak w barze przy piwku tak fajnie smiga, a co do tego ze stanie sie przezytkiem to nie wiem zalezy od gustu np ja zamiast gg uzywam tlena i sadze ze jest duzo lepszy, ale kazdy ma swoje upodobania.
Pozdrawiam Nazer.
na gadulcu też jest możliwość rozmowy, zaraz ściagne ten programik i zobacze jak to działa:-)