kto wie czym jest czerwona łapa na billboardach?
ta zagadka przesladuje wiele osob;]
Wersja do druku
kto wie czym jest czerwona łapa na billboardach?
ta zagadka przesladuje wiele osob;]
Nie wiem i srednio mnie to obchodzi. Denerwuje mnie tylo, ze ktos chce mnie indoktrynowac za pomocą jakiejs łapy. Trafil pod zły adres. Zobaczylem jedną reklame w telewizji, przedstawiająca jakis hiphopowy bełkot, więc podziękowałem ludziom od "czerwonej łapy".
Mnie też dręczy ta łapa, na kazdym kroku: na autobusach, billboardach, telewizji wszędzie. CO TO JEST??
Wczoraj jakas czerwona lapa byla na www.wp.pl ;o
a więc jest to nowa reklama nowej:) taryfy ery niby robią furore że jest bardzo atrakcyjna ale przyjżec się jej z bliska to już nie jest tak kolorowo:)
skąd to wiesz?
trochę siedzę w tym i interesuje mnie to:) więc jestem w tych sprawach na bieżąco
:/ a ja myślałam, że to cóś fajnego;)
nio meg niestety era dla frajera:)
W moim mieście, zauważyłem że jacyś kolesie mażą po scianach te czerwone łapy
(hmm czy to tak można ?), a na dodatek czasami na ulicach można zauważyć dwa czarne lekko zewnęcznie tuningowane trabanty z tym logiem czerwonej łapy.
he, he :].
a w wawie jest ona dosłownie wszędzie:/
największa chyba jest na pałacu kultury:P
łeee.. badziewna era, myślałam, że to coś naprwadę fajnego ;)
tzn powiem tak meg są różne wersje jedni mowią że to nowa sieć komórkowa powiązana z erą w ten sposób że udostepniają im czas antenowy wejdą wtedy jak my wejdziemy do unii drudzy natomiast mówią że bedzie to nowa taryfa ery która dotyczy tak taka więc sprawa jest zagatkowa:)
mysle ze jak na nowa taryfe to chyba jest ciut przyduży naklad finansowy na reklame... bo jest baaaaardzo droga reklama...
Właśnie. wykozystują wszelkie możliwe media i jak na razie osiągnęli to co chcieli: ZAINTERSOWANIE. CZego dowodem jest wzmorzona ciekawość i zamieszczanie tego wątku. Ale na pewno nie będzię to informacja, że z dniem 1 maja wylądują na ziemi kosmici, zatem można juz teraz sobię odpuścić zaintersowanie, bo jak mówią Nic nowego pod słońcem :D
a więc pepre bedzie to nowa siec komórkowa w Polsce!
A co do możliwości wejścia na rynek nowego operatora, to być może. OStatnio coś w telewizji w jakiś informacjach mówili, że wojsko zwolniło częstotliwość jakąś tam i teraz jest miejsce na nowego operatora. Ale oczywiście były też jakieś spekulacje, sratatata. W każdym razie, jeśli to był uczciwy news, to dosyć szybko by się pojawił ten nowy operator. Ale może to był news sponsorowany mający na celu uswiadomienie Polakom, że coś sie moze zmienic. Ale to tylko moje spekulacje i dywagacje i rozmyslania :))))
Wiecie, do kogo trafia komercyjne adaptowanie kultury niezależnej... i macie obraz przyszłego targetu.
...a nieważne jest jak się mówi, ale to że się o tym mówi. Jesteście więc w tej chwili doskonałym przykładem, że reklama działa (a jest nachalna i wkurzająca).
PS. NIE NAWIDZĘ KOMÓREK ...ha!
Zgadzam sie z pepre. Jak na nowa taryfe to BARDZo droga reklama. Nawet nie chce myśleć ile może kosztować taka kampania reklamowa....
więc coolary tak jak mówiłem jest to nowa sieć komórkowa która ruszy z naszym wejsciem do uni:)
tylko na to czekają!
O nie nowa taryfa TYLKO NOWA SIEC KOMORKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewnie taki sam syf jak reszta
Ja jeszcze zadnej lapy w swoim miescie ani w telewizji nie widzialem:/
Czy to nie ta łapa? :P
http://www.nadchodzi.pl/
tak dokładnie ta!
ale tam tez sie nic nie mozna pozytecznego dowiedziec;/
Heh, a moze to jakas mafia ;o albo jakies terro :PP to jest wszedzie!! Jak te glupie czajniki!!
Eeee... szkoda ze to operator, myślałem ze to jakas nowa firma ciuchów albo coś w tym stylu a tu lipa
i jednno jest pewne bedzie tak albo 30 zł abonametnu i drogie minunty albo 150 zł abonametnu i minuta za 20 groszy heheheheeh cala polska taka jest hehehehe nie ma nic normalnego -taniego dla kazdego jak w normalnym kraju gdzie sie dzwoni a nie wysyla sms! jeszcze jedna firma ulotkowa ale dobrze bo raczej skorzystamy na tym a po drugie ludzie znajda prace reklama obsluga itp:) ale ogólnie znajac POLSKIE REALIA TO DALEJ BEDZIEMY WYSYLAC SMSY:))))
http://www.heyah.pl/
Bedzie to nowa siec, ktora miala dzis wystratowac ale chyba cos za duze zainteresowanie. Mieli sprzedawac karty do komorek (przez internet przede wszystkim), rozmowy za 84gr chyba, sms 18 gr (do sieci Heyah), jest to oferta dla osob posiadajacych tel. na karte bez SIM-locka. Tyle pamietam, niedlugo na pewno bedzie wiecej szczegolow na ich stronie.