Prosze operatorów by mnie odbanowali... Jeżeli się to da to bardzo prosze:)
Wersja do druku
Prosze operatorów by mnie odbanowali... Jeżeli się to da to bardzo prosze:)
NIe ma sensu sciagac ci bana, dalej jestes chamski w stosunku do innych uzytkownikow co widac po mailu ktory dzisiaj od ciebie odebralem:
http://banzai.eu.org/devil/clima.JPG
ale nie dałeś tego coś ty mi napisałeś bym ...: ,, Zasysaj mi'' czy jakoś tak niepamietam bo niewnikam w to.. Devil śmieszny jesteś co cie to obchodzi jaka cene daje to moja sprawa wiec prosze niewtracaj się .... Niechcesz kupic to sie nieodzywaj sam niejesteś świety a mi się niechce z takim kre****wyzywać lub kłuciś ja cię nieprosze byś mnie odbanował a operatorów... sam zaczynasz afere wiec skończ bo jesteś gorszy niż 10 latek... a zapewne jesteś taki..Wiec bez komentartza ja cie sie niepakuje jaka ty cene dajesz co sprzedajesz twoja sprawa ..!!
Hmm dziwny jestes, wyrazilem swoje zdanie na temat ceny, do ktorego mam pelne prawo w naszym pieknym kraju wiec nie odpisuj mi wyzwiskiem na moja odpowiedz twojej oferty! To tyle.
Jednym słowej ... się.. niechce mi się wypowidać!
znowu zaczynacie? ja nie moge...
Ja nic niezaczynam mam dosć i niechce zaczynać ani kończyć ja tylko poprosiłem o odbanowanie:)) reszta to tylko wielki nieporozumienie:))
no mam nadzieje..
Chciałem serdecznie podziękować Adminom za to że mnie odbanowali :P Dzięki
kiedy ten clima da se spokuj z tymy biednymi,glupimi "zartami"
apropo, kupiles slownik ortograficzny ??????
redkne czy jakoś tak miło mi :D a ja zartowac nie żartuje moze ty masz pusto w tej głowie i dlatego tak prowokujesz mnie :D hahah
Qrcze niechto dziś rano weszłem na cat kilka krotnie i niewaywalało mnie i kilka godzin temu też byłem i też nie a teraz weszłem i kicked i niemoge wejść myslałem że to zasłga opa że mnie podbanował a tu zonk :( szkoda dzięki pozdrowinki:P
jestes zalosny !! JESTES NAJBARDZIEJ PYSKATY ALE BEZ WIEDZY, PATRZ ILE SMIECI TU JEST PRZEZ CIEBIE !!
polowa odpowiedzi to sa twoje i nawet nie iwesz co piszesz, po prostu piszesz co ci przyjdzie do glowy!!!
No pieknie człowieku cos jeszcze chcesz dodać !! Miło mi .. pokrytykuj se jeszcze o sie podnieć !!! nic fajnego niemam zamiaru się denerwować przez takiego *****
ja tylko tak od siebie chciałem dodać: NIECH KTOŚ W KOŃCU NASZEMU PRZYJACIELOWI ZASPONSORUJE SŁOWNICZEK ORTOGRAFICZNY I JESZCZE PARĘ INNYCH BO ZACZYNAM MIEĆ DOPUSZCZAJĄCE Z J.POLSKIEGO... :P A tak poważnie CLIMA, naprawde nic do Ciebie niemam, ale styl Twojej wypowiedzi może nie jednego na tym forum przyprawiać o dreszcze... Np. mi sie słabo robi jak czytam niektóre z Twoich tworów. Potem na TVN będą sie zastanawiać dlaczego wśród terrarystów polskich rozpowszechnia się nieskładny, niechlójny, bezsensowny sposób wypowiedzi. Naprawde, niewiem od kogo sie zaraziłeś, ale najpierw sie wylecz a potem pisz posty. Jesteś w stanie spełnić tą prośbę czy przekracza to Twoje możliwości?
hmm.. wiesz niewiem o co biega niewiem czy to strona o terrarystyce czy polonistyce...niewiem ja pytam o odbanowanie a wy z jakimś słownikiem czy innymi sprawami :/