-
ciekawy e-mail od ''kolegi'' Krzysztofa Naczasa....
Witam
oto żałosny e-mail od równie żałosnej osoby według mnie osoba oszukująca ludzi (w tym wypadku terrarystów) nie powinna się spodziewać niczego innego jak reakcji adekwatnej do swojego postepowania.
o ile wiem nie tylko ja zostałem ''zaszczycony'' takim e-mailem
''Temat: Ostatnie ostrzezenie
Od: Naczas Krzysztof<sanrains@interia.pl>
Data: Nie, Sierpień 3, 2003 2:39 pm
Do: serpent@terrarium.com.pl
Ty glupi idioto. Nigdy nie wyrzucicie mnie z Terrarium i zawsze bede sprzedawal na
waszym glupim forum. Poznalem teraz najwiekszych hakerow w Polsce z Warszawy. Powiem
tylko slowo i polecicie jak pileczki z tego szajsu glupie pierdoly. Jeszcze raz ktos
napisze cos na moj temat na forum to mozecie sie pozeganc z ta strona pierony ogniste.
Pozdrawiam
Serpent
-
Re: ciekawy e-mail od ''kolegi'' Krzysztofa Naczasa....
Co za archaiczne słownictwo... chyba się starał<szok>;-)
-
napewno byl nietrzezwy !!
jakis pijus zada zebysmy nic nie pisali na jego temat ZALOSNE !!
-
-
nic sie nie bój serpent!ja mam moich kumpli hakerów i jednego kumpla z niemcech to on dobrym hakerem!a wogóle to mam swoją bandą grafficiarzy i go nalejemy heheheheheeh
-
Witam
A bo my sie boimy szantarzy...phi!
pozdrawiam
Mistrz Podziemi
-
-
Jeszcze ciekawsze rzeczy Naczas opowiada na mój temat , twierdzi także że na mafie i ma kontakty w obwodzie kalingradzkim . Wiem jedno, jak go spotkam na miescie to mu morde rozkwasze o pierwszą lepszą sciane.
-
Jeszcze ciekawszy jesteś ty Ciemięga !
Sprowadzasz Dendroaspis Polylepis od pół roku po 800zł chociaż w Czechach kosztuje ok 2000zł !
Ja nie znam żadnej mafi a znam ludzi co hodują zwierzęta w obwodzie Kalinigradzkim !
A i ja też wiem jedno jak cie spotkam to ci spuszcze taki ******** że ci matka nie pozna !
p/s
Nieźle serpentowi poszło dopisywanie tekstu do mojego emaila bo tylko część jest prawdziwa !
-
Pamietam jak się twardo czujesz po treningach , ale dziwne że na umówione spotkanie nie chciales sie zjawic mięczaku.
-
Naczas jak już będziesz szedł do Pyliusa to zachacz o dzrwi obok. Głupio by mi było gdybym tez nie dostał twardzielu - buhahahaha.
P.S Jak tam mafia z W-wy i Twoje tajemnicze kule??? A kiedy odbierasz kradzionego peugota 307 z W-wy bo przecież dostałeś go za to że otworzyłeś mafii oczy na coś czego wcześniej nie widzieli. buhahaha.
A kiedy znowu jedziesz do Egiptu łapac kobry z twoim znajomym??? Bo chciałbym jedną, a pamiętasz jak mi mówiłes ze umisz perfekt niemiecki. Wysłałeś mi smsa po niemiecku to jak poszedłem do babki z mojej budy co uczy tego jezyka - myslalem ze sie spale ze wstydu - tekst typu:
szafka, krzesło, wolne pokoje od srody itd.
A kiedy koledzy z ukrainy do ciebie znowu przyjadą???
A pamietasz jak mi posylales maile z interii a dokladnie Super.expres@interia.pl i pisales jako dziennikarz analfabeta zreszta.
cyt"dowiedzilsmy sie ze hoduje pan weze w komendzie tyskiej policji które uciekaja a nastepnie uciekają" buhahha
jeszcze kilka innych było.
Mówiłeś ze zadzwonisz do Roberta z W-wy z mafii.
Mówiłeś cyt"to jest nakład niekontrolowany i oni nawet polityków obsmaruja i nikt na to nie ma wpływu, ale ja zadzwonie do Roberta on to załatwi" buhahahaha
A co bys powiedział gdyby ktos sie dowiedział o kradzionych zwierzętach które odkupiłeś za bezcen wiedząc ze sa kradzione - sprzedajac je potem mówiąc ze sa z Czech?
Pani ze sklepu w którym zginely owe zwierzeta napewno podziekowala by za informacje.
Ale wiesz ja poczekam do twojej pelnoletnosci i wtedy jak podskoczysz to ci dojebie na palach!!!
Ludzie mógłbym tu długo pisac ale po co? - ten koles ma rozdwojenie jazni.
Chociaz to jeszcze musze napisać:
Mówił ze sprzedaje tanio weze wykladowcy ze studii od żekomej córki pana Brachaczka i przez to ona teraz obleje drugi rok przez jego przedmiot. A pytałem Witka Plucika i mówił że pierdolisz bzdury bo nie ma żadnej córki.
Albo to: No ostatnio pomagałem pisac prace dyplomową i dziewczyna dostała 4+ i zdała studia. temat pracy to : Zapach w kontaktach między ludzkich" buhahah
Też przeciez masz dostep do kazdego konta w banku i mozesz sprawdzac saldo danego rachunku jesli tylko masz numer konta. buhahah
***** synek słów mi brakuje - mówiłem ci juz ze o tobie napisze kiedys ksiązke: "zaczarowany Krzysio i jego kosmiczne przygody"
Strzała - widzisz pozytyw przez pryzmat forsy
-
To tylko jedna z wielu opowiesci tego pierdolonego fantasty , najlepsze było jednak jak twierdził że jestem winien kilka tyś dolarów komuś w Holandii za pytony . Nie dość że ciota z niego niesamowita , wygląda jak rasowy pedał to jeszcze ma tak wybujałą wyobraźnie , jak ja go spotkam to go strzaskam że aż mu krew z oczodołów tryśnie . DIE DIE DIE
-
bueueuehehehehe(brak slow)
-
ja proponuje zrobic zrzutke i wyslac naczasa na leczenie :) co Wy na to?? pewnei znajdzi esie jakis dobry szpital psychiatryczny?? :)
pozdrawiam
-
Masz racje my to jeszcze nie jesteśmy rozliczeni !!!
-
Ooooooo Naczas znowu straszy swoim karate! buhahahah
-
noo ja tez mam nadzieje ze niedugo sie sprawa wyjasni pierdolony naciagaczu, a jak cos jeszcze chcesz ode mnei to sie z checia z toba spotkam bajkopisarzu
pozdrawiam
-
Niewdaje sie w dyskusje z takimi ja ty ! Pisz se jeszcze lepsze bajki o niemieckim, Egipcie itp. nawet dobrze ci to idzie masz talent humanistyczny :-) pomyśl o pisaniu powieści fantasy !
Nie będę już nigdzie nic pisać bo tylko winny się tłumaczy :-) !
-
buehehehenie miałem okazji rozmawiac z tymkrzysztofem ale moze to i dobrze bo bym chyba niewytrzymał
Powodzenia w wycieczkach z mafią "nowym" peugotem 307 po kobry do egiptu.
-
Kurde, ale wy wszyscy mocni jesteście d:p hehe
-
Ja bym to nazwał raczej PRAWDZIWI!!!!
Pozdrawiam
-
Tak sobie czytam ten post i poprostu jak bym dorwał takiego naczasa no to by mu nawet to kjego wielkie karate niepomogło (a tak wogule sensej który masz dan?haha pewnie dziesiąty), poprostu nie mam pytań do tego kolesia, może czasniesz tutaj obecnych jeszcze starszyć bandą satanistów?? bardzo bym chciał bo mam takich kolegówi, jak by cie dorwali to zrobili by z ciebie taki mextyk że odrazu byś sie nawrucił i do klasztoru wstąpił... a i jeszcze jeżeli jedziesz do egiptu to weź lepiej peugeota 607 a nie 307 bo 307 ma mały bagażniek a do 607 weźmiesz więcej węży nałapiesz no i krzyż na droge -I-
-
hehe jak ja bym takiego spotkal to by gosciu od razu musial do dentysty po sztuczna szczeke leciec. z jakiego on jest miasta ? a co do pomyslu z ksiazka to raczej zly pomysl bo z tego co widze to gosciu ma duzo historyjek wiec ksiazka by z 10 tomow miala po 500 stron kazdy...
-
ja mam za to "kilku" kolegów w Pruszkowie którzy tez maja kilku kolegow itd. :D
to nie joke