-
Strona o odmianach gekonów lamparcich :D
Witam
Razem z userem Pawllo stwierdziliśmy, że zrobimy strone o odmianach gekonów lamparcich dotępnych w Polsce.
Na stronie bedzie zdjęcie dorosłego i młodego osobnika każdej odmiany i krótka informacja o odmianie (o jej cenie, nazwie i dostepności w Polsce)
Ceny bedą podane w Euro jak i PLN.
Strona istnieje od dzisiaj i caly czas jest aktualizowana. Codziennie bedziemy starac sie dodawac nowe odmiany i ich zdjęcia.
Adres strony to:
http://www.lamparci.boo.pl.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzania!!
Pozdrawiam
-
Re: Strona o odmianach gekonów lamparcich :D
A ja bede czuwać nad poprawnością :P
-
witam, chetnie sie doloze i zmajstruje Wam jakis pozadny skrypt galerii, zreszta juz taki mam na dysku :D
zagadajcie kolo weekendu na arrowb@wp.pl
-
Silient pomysł super. Najlepiej jak byście podawali ceny dorosłych i młodziaków :)
-
Witam
Ceny beda - gekonow mlodych, ale nie doroslych - czyli podrostków :)
Odmiany ktorych prawie lub wcale nie ma w Polsce tez beda :)
Mamy nadzieje ze kazdy poczatkujacy terrarysta, który bedzie chciał kupic geka lamparciego jakiejś odmiany zobaczył Nasza stronę. Zobaczy wtedy zdjecie doroslego i mlodego gekonka danej odmiany i cene sugerowana na Polskim rynku :)
Pozdrawiam
-
Fajna sprawa ja jak znajdę czas zajmę sie na swojej stronie bardziej szczegółowymi wiadomościami na temat każdej odmiany! Będziecie mogli wtedy rozszerzyć tą galerie! A co do super hypo tangerin jest raczej łatwo dostępny w Polsce! No i cena albino nawet do 250zł
-
no ładna ta Wasza stronka. Tego mi było trzeba :)
nareszcie coś ciekawego, gratuluję pomysłu! powodzenia!
-
A ja tu fotek jak oszalały szukam na tą stronke i ceny tez a nawet wypisany na górze niejestem ... :-)
-
mam pytanie odkąd tangerine jest bez plamek na plecach i na głowie.
-
ale stronka jest fajna tylko poprawcie błędy
Gratuluje pomysłu
-
-
sly wyraźnie pisze na stronce http://www.theurbangecko.com że to T i jest to foto osobnika z ich kolekcji...
-
tak ale po kliknięciu na tego osobnika jest w opisie napisane Super Hypo Tangerine :]
-
Ty no fakt , nie zauwazyłem tego ....
-
nie ma to jak kradzione z sieci zdjecia co?
-
poniżej każdego zdjęcia są odnośniki do stron skąd pochodzi zdjęcie
-
Witam
Mantid jakbys nie zauwazyl, nie kradniemy zdjęć tylko dajemy do kazdego odnosnik. Wszyscy jak chca moga kilknac i zobaczyc skad pochodzi zdjecie, poza tym jak bysmy kradli zdjecia to bysmy mieli polowe zdjec ze strony hybino, ale dzwonilem do niego i nie pozwolil brac wiec nic nie wzielismy. :)
Pozdrawiam
-
oprócz odnosnika powinno byc chyba pozwolenie wlasciciela (autora )tej fotki nie?
-
wsumie racja , jak hybino niepozwolił to moze tamci tez by se tego nieżyczyli ??
-
albo by sobie życzyli bo linki są podawane też do ich ofert itp. czyli mogą trafić się nowi klienci.
Dobra spoko jeszcze dzisiaj wyśle do nich e-mail.
PS. Cóż człowiek chce dobrze, a jak zawsze zostanie obrzucony błotem.
-
Witam
Pawllo olej sprawe i sie nie denerwuj zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie pasuje. Sa osoby ktorym podoba sie stronka i ulatwia im kupno geka a sa tacy ktorym zawsze pzreszkadza cos bo tacy juz sa :)
Pozdrawiam
Ps. Zdjecia zostana, komu nie pasuja ,,kradzione zdjecia", prosze nie wchodzic na strone i tyle :)
-
gdzie trzeba kliknąc? bo jak klikam na zdjęcie to i tak jest ono na waszym serwerze? skoro hybino nie pozwolił to w takim razie dzowniliscie to reszty hodowców o pozwolenie?
-
Witam
obcy to bylo dobre :D
,,Gdzie trzeba kilknac??"
A wpadles na taki pomysl ze pod zdjeciem jest napis ,,oryginal" ??
To kliknij na niego i sie dowiesz skad pochodzi zdjecie.
Pozdrawiam
-
Silent wrzuć na luz :D Co mi szkodzi wysłać maila? A bynajmniej spokój będziemy mieli(jak się zgodzą autorzy tych zdjęć) :]
-
Cytat:
sure, just as long as i am credited for them
Cytat:
Hi Pawllo,
yes, you may use our photo's on your website but if possible I do would like to ask you to mention our site/name near the picture. example "This photo originates from Reptile Express, Belgium"
A link to our site would be nice also ;-)
Could you also mail me a link to your site ?
Thanks,
Gie
Zadowoleni? :]
Czekam jeszcze na kilka maili :]
-
Oj, Silent on się zawsze czepia wszystkich... A najśmieszniesze w tym wszystkim jest to że myśli że jest fajny.....
-
No cóż a jak się nie zgodzą?? :]
Ale stronka i tak fajna ;) macie zamiar ją jeszcze nieco rozbudować o inne odmiany?
-
Tak będzie rozbudowana o inne odmiany :]
-
A kiedy przweidujecie jakieś aktualizacje?
-
wtorek popołudniu lub środa rano :]