-
www.arachne.boo.pl - boshe....
dzisiaj trafiłem na tą stronke, jestem nowy tutaj na forum, ale zajmuje sie juz terrarystyka od kilku lat, zauważyłem pełno pseudo stronek terrarystycznych m.in, tą w temacie, nie dośc że się długo łąduje już byłem bliski zamknięcia strony kiedy coś tak się pojawiło, na forum pisze 5/6 osób które nabijają sobie posty 30 tych samych odpowiedzi dla ludzi którzy tam piszą, i potem to tak wyglada maja po 700 postów, śmieszy mnie to, bo powinni sie skupic przy jakimś większym servisie i pomagać, niestety musiałem wyładowac swoja flustracje taki jestem :)
-
Re: www.arachne.boo.pl - boshe....
-
O w morde,przeciez nie ma sensu żadnego robić 1000 podróbek tcp,skoro wiadomo że i tak wszyscy tu będą siedzieć - czysta bzdura i strata czasu.
Co innego stronki tematyczne,które przedstawiają dokładniej dany dział terrarystyki.I tu pozwole sobie na małą reklame :P
www.arachnea.pl i www.nadrzewne.com
Juraviel,ziu - nie ma za co dziękować <lol2>
-
Ja bardzo polecam stronę www.arachne.boo.pl !!! :)
-
eh,, świetna jest hahahahahaha
-
panie THANE po pierwsze co panu przeszkadza ta stronka ?? Prosze sobie wyobrazic ze calkiem dobrze tam sie dzieje a wie pan dlaczego ?? Bo sa tam w porzadku ludzie ktorzy znaja sie na hodowli zwierzat. Sporo zarejestrowanych i udzielajacyh sie tam uzytkownikow jest znanych na innych ogolnopolskich Forach nie jako nabijacze postow tylko jako hodowcy ktorzy znaja sie na rzeczy .............. panie Bziak widac ze pan jest typowym nabijaczem postow "... zgadzam sie..." mowi wszystko o panu ............ panie BooYaKa a jakie pan widzi podobienstwa miedzy TCP a ABP bo chyba napewno nie w szacie graficznej, napewno nie w tym ze ABP ma wlasny album w ktorym umieszczane sa fotki zarejestrowanych userow, Forum na ktorym nie oczernia sie innych stron z zazdrosci, w gwoli scislosci chce panu uzmyslowic ze arachne.boo.pl byla przed arachnea.pl i tworca strony posatnowil nie skupiac sie tylko na pajakch ( choc bylo takie poczatkowe zalozenie) zeby wlasnie uniknac takich oskarzen jak teraz padaja ze klonuje strony
i na koniec panie THANE cos mi sie wydaje ze pana profil zopstal tyko po to zalozony aby oczernic arachne.boo.pl i ludzi ktorzy tam zagladaja, moze pana jakies chore ambicje panu przeszkadzaja aby powiedzeiec ze jest to calkiem przyzoita stronka z wlasnymi opisami, artykulami, zdjeciami, pozatym ma pan chyba troszke niescislosci w danych podanych bo urodzil sie pan w 1984 roku a w terrarystyce jest pan od 1986 wiec chyba byl pan za malutki na chodowle czegokolwiek oprocz kupki w majtkach ......... pozatym Rybnik nijak sie ma do Swietochlowic - troche sie panu mapka slaska popsula :P
dziekuje za uwage i POZDRAWIAM
-
dobra ! ..... po pierwsze caly user thane jest jakas prowokacja i podpucha pisze ze ma 21 lat a w terrarystyce od 1986 ?? no cuz ciekawe ;] miales 3 lata jak zaczales terrarystyke ?? .... domyslam sie kto moze byc takim tandeciarzem i probooje nasz serwis zbesztac ;] .... hmmm dziwne ze nagle BooYaka reklamuje arachnea i chwali .... arachne bylo troche wczesniej i potem doszla galeria z NASZYMI fotkami ktore sa tam 'legalnie' ...... proba z userem thane to tandetny chwyt .... darujcie sobie
-
BooYaKa skoro tak nalatujesz tak stronke arachne.boo.pl to powiedz dlaczego Ci nie przeszkadza ze w rekomendowanej przez Ciebie arachnea.pl w Galeri sa fotki ktore nie sa autorstwa zadnego userow e strony .... poprostu sciagniete z neta i wstawione .............. jesli popierasz takie praktyki to juz wiem wszystko o Tobie :/
-
Hmm nierozumiem czemu od tematu jakiegoś łosia, zaczynasz nalatywac na arachnea, coś Cie ściska w środku ? nie bede oceniał waszej stronki bo leje na to co tam robicie, dlatego prosiłbym żebyś też się powtrzymał od komentowania mojej strony, acha i co do zdjęć to się nie zapędzaj, wstaw mi prosze linki które zdjęcia są z netu i są wsadzone bez zgody. Dziękuje
-
#gwoli scislosci chce panu uzmyslowic ze arachne.boo.pl byla przed arachnea.pl# powiedz mi co ma piernik do wiatraka ? czegoś się uczepił tak mojej strony ? jakbyś dobrze czytał gostowi chodzi o TCP a nie arachnea co ty wogóle dupisz? chciałęm zauważyć też że tą wasza abp ja postawiłem na nogi więc, lepiej siedź cicho.
-
madv, tak jak kościej prosze linki zdjęć które są tam NIELEGALNE, jestem bardzo ciekawy co mi tu wklicie, a jeśli nic nie macie ochoty wkleić, to oszczerstwa sobie zostawicie w majtach, nic mnie nie interesuje co myślicie, ale oczerniac bezpodstawnie nie będziecie.
-
a wiec drogi kolego Juri chodi o to ze nie stad nie z owad pojawila sie krytyka arachne.boo.pl i przypadkowo ktos inny chwali Twoj serwis a nie od dzisiaj wiadomo ze Ty nie lubisz Bull_Shita i na odwrot .......... juz ktos kiedys probowal mieszac na innym Forum podszywajac sie pod innego usera :P ...... co do fotek chodzi o to ze przyjela sie zasada ze dop Albumu wstawia sie fotki uzytkownikow danej stronki ( ak jak to ma miejsce na ABP, TP i pewnie wielu innych serwisach) a nie znalezienie w necie 100 fotek i wstawienie ich do albumu bo chyba nie taka jest tego idea ...... watpie aby pan Damiana Knafeljc kiedykolwiek odwiedzil Twoja stronke z calym szacunkiem dla Ciebie i Twojego dziela........ pozatym podpisywanie zdjec logiem Twojego serwisu ktore nie sa Twojego autorstwa ani autor nie wyrazil na to zgody to chyba lekkie przegiecie nie sadzisz ??
POZDRAWIAM i prosze was nie prowokujcie wiecej takich sytuacji, jakos do tej pory wszyscy sobie zyli spokojnie po cichu , na ABP byl spokoj, na AP byl spokoj, na TCP byl spokoj i przez jakiegos matola zaczyna sie glupi konflikt
-
Ok kościej hehe, gówno mam wspólnego z tym postem, sami się dowaliłeś do
arachnea.pl więc musiałem zareagować to normalne.
Jako że łączymy się z TP niedługo forumami(nie wiedziałeś nie ? heh),a oni maja już obszerną galerię, dlatego chcieliśmy stworzyć album z najlepszymi zdjęciami jakie są i mamy do nich pozwolenie,( zonk co ? ), Możesz napisać do pana Damiana i sie spytać czy mamy pozwolenie, maila ci nie podam, bo nie bede ci ułatwiał tego że zrobisz z siebie głupa, jak dostaniesz twierdząca odpowiedź. A zasada - w albumie zdjęcia z danej strony, to chyba tylko ty tylko ją prowadzisz, bo ja mysle inaczej. i nie mów mi co mam robić bo tego bardzo nie lubie.
-
no to powli sie utwierdzam w przekonaniu ze pan thane kto ktos kogo znam bo tylko niewiele osob mowi mi Kosciej :P bardzo niewiele ............ nie wiem czy to przypadek ale ..... .neoplus.adsl.tpnet.pl u oby dwoch panow ........ no comment
-
Mylisz sie Pan - zdjęcia na arachnei nie są ściągnięte z neta.Niestety - porażka.Przykro mi,może kiedyś bedzie lepiej :)
-
zdjecia teraz macie na arachnea zapewne legalnie ale .... chcialbym ci przypomniec mala afere zezdjeciami ... nawet na tcp zjawil sie user bodajrze z arachnoboards ktory wyraznie napisal ze nie udzielal zgody na wstawienie jego fotek ... ten temat jets jeszcze gdziesz w starszych etmatach wiec nie kombinuj .... po tym incydencie galeria wasza zostala zamknieta na pewien czas .... a co do thane to dalej utrzymuje sie przy przekonanniu ze to ktos z was chcial nas zbluzgac...troche to malo inteligentnie wyslzo temu KOMUS no ale cuz .....
-
Huhuhu chodziło mi o podróbke w sensie tematyki :P
-
Niestety - porażka.Przykro mi,może kiedyś bedzie lepiej :)
-
BooYaka napisal: "Mylisz sie Pan - zdjęcia na arachnei nie są ściągnięte z neta.Niestety - porażka.Przykro mi,może kiedyś bedzie lepiej :)"
to masz tutaj link ktory przypomni sprawe polecam miedzy innymi post Zibiego
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=49800&t=49800
Zibi: " A wy zajmijcie sie czyms pozyteczniejszego niz kradziez zdjec.
http://arachnea.pl/modules.php?name=...t=148&pos=-189 - to zdjecie mimo, ze jest podpisane Huber, to jest bez jego loga (a on na pewno nie pozwolil na usuniecie tegoz.)
http://arachnea.pl/modules.php?name=...nails&album=24 - polowa zdjec w tej galerii jest Matina Huber i jest bez (C) "
ale nie odbiegaja od tematu ..... piszesz ze temat strony abp jest sciagniety ?? miala byc tylko pajeczakach ale pojawili sie ludzie ktorzy znali sie cos nie cos o innych zwierzetach i serwis sie rozwinal tez w innych kierunkach ...
-
jeli to ktoś z nas to się napewno dowiem, kościej neostrade to nie tylko ja mam - gwoli ścisłości, a co do tamtych zdjęć czy ja się wypieram że były legalnie ? nie, powiedziałem ż nie było i sprawa wyjasniona, starych smieci wyciągac na wierzch nie musisz bo to do niczego nie prowadzi. btw. znacie jakiegoś nightwolf czy coś w ten deseń ?
-
eh, tak ciągnij swoje to napewno daleko zajdziesz, heh smiać mi się chce jak widze co piszesz.
-
dobra nie chce mi sie juz pisac w tym temacie nic.... pomysl prowokacji i osmieszenia tandetny jak i sam autor czy pomyslodawca ....
-
Zibiego w to nie mieszajcie, on juz sie z Juravielem lubi :)
thane napisal: "Jako że łączymy się z TP niedługo forumami"
Z kim sie laczycie? :)
-
chyba z telekomunikacją polską :)
PS. MI tam się obydwie stronki podobają tylko arachne.boo.pl ma mało orginalny wygląd (mażna go ściągnąć z każdej strony supportu dla jportalu) :D:D:D
-
BUehehehe co za komedia ... no koment co do niektórych osób .....
Mud i KOściej po co ulegacie temu absurdowii, szkoda słów, niech sobie piszą co chcą, na ABP jest super klimat a że komus sie nei podoba to trudno. Wolny kraj są gusta i guściki ;)
-
Pawllo zdjecie z gitara wygralo !! :D:D:D:D:D:D:D:D
-
-
Nie no sorry,ale ja czegos tu nie kumam.Po co te cholerne podzialy ??!!Thane co Cie obchodzi kto i ile pisze na innych forach ?? Nie wiem czy jest to jakas prowokacja,ale mam to w dupie.Jesli tak bardzo krytykujesz arachne.boo.pl to stworz lepszy serwis !!! Ja osobiscie siedze na wielu forach,teraz mam pewne obowiazki wzgledem arachnea.pl,ale nie krytykuje innych serwisow (no moze poza terrazoo - opisy gatunkow). Sam kiedys chcialem stworzyc wlasna stronke o pajakach,tak dla siebie a nie z zamiarem uderzenia w Polske.Poza tym jakies amimozje i obsmarowywanie jednego serwisu na innym to jakies szczeniactwo,takie samo jak te "wojenki".Rozumiem sympatie,antypatie itp.Wielu ludzi fascynuje sie terrarystyka i jesli sporo z nich ma ochote stworzyc sobie stronke to czemu nie !!! Sam siedzialem na forum arachne.boo.pl,a takze mialem przyjemnosc rozmowy na ich czacie z Kosciejem,Dambala i Kamilem.Jak dla mnie sa spoko ludzmi,a Twoje teksty to jakies szczeniackie pretensje do garbatego ,ze ma dzieci proste.Jesli jestes uzytkownikiem arachnea.pl to jest mi strasznie wstyd,ze ludzie z tego serwisu wszczynaja jakies prywatne wojenki,nie majace z terrarystyka nic wspolnego.Poza tym krytyka powinna byc konstruktywna,a pisanie ze cos jest "gownem",a po tym prostackie "buahaha" to nic innego jak gowniarsto i wiocha na calej lini.
Jeszcze male ale do BooYaki - dziwi mnie ,ze reklamujesz serwis (arachnea.pl) na ktorym jakos Cie nie widze,poza tym reklamujesz serwis Ziu (pozdrawiam),ktory owszem jest fajny,ale na forum nic sie nie dzieje !!!Na koniec chcialbym powiedziec ze w przeciwienstwie do innych niektorzy posiadaja cos takiego jak rozum i potrafia sami sie nim kierowac i na pewno nie beda sluchac tych pseudoporad w stylu - "ten serwis jest najlepszy".
-
Witam widze ze poruszacie temat mojego serwisu :-) wiec sie udziele w tej sprawie.
Po pierwsze serwis zrobilem dla siebie i jest to w wiekszosci galeria zdjec, forum zrobilem, gdyz prosilo mnie o to kilka osob, jak mowi Samael nic sie nie dzialo na nim wiec je zamknalem i dalem przekierowanie na forum o pajeczakach tu na TCP.
druga sprawa to to iz serwis arachnea.pl wdaje sie w konflikty i prowokacje zupelnie przezemnie nie rozumiane, cos jak "britney spears" szokuje by bylo o nim glosno. I dlatego ostatnio przerwalem wspolprace z tym serwisem. A co do Ciebie Juraviel to wyadawales sie w porzadku gosc, ale w glowie dalej masz 14 lat.
Pozdrawiam.
-
I dobrze ze jest duzo stron - dzieki temu terrarystyka stanie sie bardziej rozumianym hobby - oby, moze... A to ze sa do siebie podobne - no coz - przeciez pisza o tych samych zwierzetach. Ukłąd graficzy taki sam? Fakt - to jest przykre, ze webmastrom brak KREATYWNOŚCI ale ma tez swoje plusy. Pozdrawiam wszystkie serwisy :)
-
PS: Thane - zeczywiscie jestes jakis przekret ztymi swoimi danymi :/ Sugerujesz ze Od 18 lat zajujesz sie terrarystyka - czyli od 3 roku zycia :) HAHAHAHHAHA!
-
Ehhhh... Poprostu ręce opadają...
Nie chce się teraz za nikim powtarzać tylko sprostuje kilka spraw:
Thane, nie wiem dla czego się czepiasz? Czyżby ktoś założył to konto z zemsty? Może z zawiści? nie wiem i nie interesuje mnie to co kto myśli o Abp. Serwis powstał tylko i wyłącznie z miłości do terrarystyki, ja staram się go prowadzić czysto i bez żadnych syfów. Mamy własne fotki, własnych użytkoników na forum i nie czepiamy się nikogo innego. Jeśli się komuś nasz serwis nie podoba, to niech tam nie zagląda, ale pisanie na publicznym forum jaki to nasz serwis jest zły jest dla mnie wielką dziecinadą, ktorą juz skądś znam i z kimś mi się kojarzy...
Juraviel: napisałeś, że to ty nam postawiłeś cały serwis... <- wymyśliłeś sobie to? może chciałeś pokazać swoją wyższość... nie wiem, czesto zaskakujesz mnie swoim rozumowaniem, ale nie chce wszczynać bójki, powiem tyle, że przy moim serwisie nie pomogłeś, tylko wykazałeś sie chamstwem i prowincjonalizmem, bo znając moje hasło zacząłes brudzić na innych forach, ale nic to, nieważne. Jeśli jeszcze chciałbys cos napisac, przypomnij sobie jaką klase pokazałeś w świętochłowicach, podchodząc do nas z kumplami strasząc że dostaniemy wpie**l, gdy zaproponowalem sam na sam, zmiękłeś. Uważam, że jesteś 18-sto latkiem z umysłem 15 latka, który ma niezaspokojone chore ambicje i za wszelką cene chce być lepszy.
Prosiłbym moderatorów o zamknięcie tematu, bo znów zacznie się kłótnia...
-
bull nie ubarwiaj okej ? bo nie podszedłbym za nic ? to jest prowincjonalne, gdybyście sie nie smiali jak ktos od nas przechodzi to by było ok, a to że znam dużo ludzi na giełzie to sie psotawili za mna sie spytałem czy chcesz to rozwiazać sam na sam ? czy to nie było fair? to nic nie powiedziałeś, po drugie nikt nie chciałsie bić a słów ze chce komuc wpierdolić nigdy tam nie padły wiec nie ubarwiaj bardzo bym Cie prosił.
-
Nie no teraz Juraviel śmieszny jestes! Ty zaproponowales sam na sam? Looool
Chce sprostować, nie chce sie z nikim bić o pierdoły, ale o ile wiem to ja zaproponowałem heh. Wiem ze to brzmi dziecinnie "To ja! Nie to ja!" ale niestety drogi nasz Juraviel bardzo wiele rzeczy lubi dopisac i wymyslec, znamy te postępowanie nie od dzis.... Ale skonczmy to bo poprostu przez takich ludzi czuje niechęć do terrarystyki.
-
dobra teraz ja cos napisze bo w sumie miales jakis problem do mnie ale sam nie wiem jak teraz napisac ...czy ty miales JUr czy twoi koledzy mieli bo stales trohe w ich cieniu ..... stoimy z Bullem ,Kamilem_15 i Kegeinem przed wejsciem a nagle podchodzisz i masz jakis problem ( wiem ze miales jakis do Bulla ) nagle starszysz wszystkich ze jak mamy problem do ciebie to zaraz z kims przyjdziesz ( to jest poprostu tragiczne ) powiedzialem ci " Spier****" i odeszles bez slowa .... nagle na sali glownej ... podchodzisz do mnie z Diabolem i Hajdim do mnie i cwaniakujesz i powiedzialem zebys sam przyszedl jak masz problem a Ty stojac z nimi mowisz mi ze jestes sam a bohaterscy koledzy " czy jest tu jakis cwaniak " .....hmmm no cuz bohatery wielkie ;] trzech ludzi ok 19 czy 20 lat ;] podchodzi do 16 latka ;] haha i wez nie zgrywaj bohatera bo to co ty za cyrk zrobiles to bylo ZALOSNE .... a szczycenie sie tym jeszcze na swoim forum i texty wasze typu " nauczyl sie kozak respectu" czy cos takiego to juz wogoole mnie rozwalilo ;] .... pamietaj chlopie masz problem do kogos to sam sobie radz z nim a nie podbijaj i nie rob z siebie blazna .... nie tylko ty masz kolegow.....
-
aha i wez mi tu nie pociskaj kitow ze szlachetnie broniles ludzi ze swojego serwisu ... bo jak podeszles to ja jeszcze nie zdarzylem wjesc n sale ;] i stalem z Bullem moze 5 minut ;] .....
-
dlatego powinieneś z tym skończyć, już wiecej tutaj nie napisze bo po co? i tak kazda ze stron mówi że ma racje, mnie tylko do głowy jedno przychodzi, mów do głupiego mądrze a nazwie cie idiota,,, pozdrawiam serdecznie
-
lepiej nie pisz bo tanich wymyslow nie chce nam sie czytac ;] ....
-
No rece opadaja. Wy juz glupszych powodow do klutni nie macie? Zaraz ja wszystkim dupy okopie i tak sie skonczy :p A powaznie mowiac to wasze rozumowanie dalekie jest od przyjetej przeze mnie normy, a uwazam sie za normalnego czlowieka. Nie lubicie sie, to sie "olewajcie" lub wyjasnijcie sobie to piesciami do konca. Ilez mozna sie klucic? :| Nie mam ze sprawa (a raczej sprawami, bo tu conajmniej kilka mozna sie doszukac) nic wspolnego, ale jestem w pewny sposob zwiazany z arachnea.pl i czuje sie rowniez obgadywany... poza tym tu sa obrazani moji koledzy, zaczyna mnie to slabic :/ Co do tych "bojek" to zostalo mi to inaczej przedstawione, nie wiem czy do konca obiektywnie wiec sie nie wtracam. No i poza tym to wszyscy sa mocni w gebie via net, a jak przyjdzie co do czego... dokonczcie sobie sami. Mysle ze nawyzszy czas zejsc sobie z drogi, albo sie pogodzic. Nie bede wiecej tutaj zagladac, szkoda moich nerwow i czasu na czytanie kolejnych perelek.
Pozdriawiam, zdegustowany Azmo.
-
no mozna dopisac kazdy jest twardy przez neta a jak przyjdzie co do czego ... to podchodzi sie we 3 i zgrywa bohatera .... tez mnie to slabi szczegolnie ze nie mialem z tym nic wspolnego dopoki juraviel nie podbil i zaczal sie odgrazac .... jak mial do Bulla problem to mogl podejsc i zalatwic to a nie skakac do wszystkich do okola a potem zalsaniac sie kolegami ;] .....