Trochę tego jest... aż 50 sztuk :)
Wersja do druku
Trochę tego jest... aż 50 sztuk :)
No ladna stajnia :)
łał:)
Sporo tego. :]
skąd ja to znam... :)
No fajnie fajne , ale czy napewno tylko 50 :> :P . Fajna kolekcja .
na 2 półkach naliczyłem chyba 52 pojemniki ;D
jak dostane jakis aparat to wrzuce foty juz gotowego regału, narazie mam foty trzymania w podobnym stylu do mordy ;D
musze tylko zmniejszyc fote zeby wrzucic na serw ;D
Pudełek więcej bo są tam też karaczany, mączniki itp.
morda a jakie ma wymiary ten cały regał? podaj również szerokość półek;) sam zaniedługo bede robił taki regał na pajaki i inne pierdoły...
A weź gdyby ci to wszystko uciekło... hehe
Oj sporo.
Regał ma wymairy 80x60 x cośtam jakoś tak (wymiary jednej pólki)
a nie myślałeś żeby ogrzewać to 1 lub 2 kablami grzewczymi? nie było by to ekonomiczniejsze?
Kabel mam kupiony i czeka na regał. Bo to małe coś regałem bym nie nazwał. Nie mam już miejsca.
świetna hodowla, pogratulować
no, przyznaje, super hodowla. jakby tak jeszcze wszystkie miały terraria takiej samej wielkości to by było coś! ale miejsca nie ma. moi starzy budują dom, i w moim nowym pokoju mam obliczone miejsce na 50 terrari 30/30/30 . już sie nie moge doczekać. jeszcze mi brakuje 46szt. :-(
Ja będę miał wkrótce wielki regał i dorosłe samice dostaną ładne, szklane terraria z wystrojem itp. Jak będę miał dużo miejsca to startuję też z karmówką. Narazie mam tylko mączniki własne no i karaczany, ale ich nie skarmiam bo za bardzo je lubię :)
NOm bardzo ladna kolecyjka!:) Pozdrawiam
Co do wydatków za te pajączki , to napewno dużo ja kupiłem pare maluchów i już 140 zł poszło , myśle ze za wszystkie ptaszniki jakie mi sie przez ręce przewinęły wydałem już z 1,500 zł .
Nice one ;))