To moje żabki!!!!! są poprostu kochane!!!!! mam 4 sztuki!! Troche ciężko im zrobić fotki więc sa tylko dwie!!!!!! Za jakość mnie nie obwiniajcie!!!Foty robione były na szybko!!!
Wersja do druku
To moje żabki!!!!! są poprostu kochane!!!!! mam 4 sztuki!! Troche ciężko im zrobić fotki więc sa tylko dwie!!!!!! Za jakość mnie nie obwiniajcie!!!Foty robione były na szybko!!!
to kolejna fotka!!!
Postaram się zrobić więcej fotek !!tylko musze odpowiednio się do tego zabrać!!!:)))
Słodziutkie :D
świetne ja może też niedługo będę je mniał lecz tylko 3 bo wydaje mi się że na trzy to terra50x50x50starczy.
super te arlekinki :D
aaaaaaaaaa, jakie ufosy piękniusie ;D
ile takie piękne żabki kosztują?
Ja kupiłem tanio(nie podam ceny, tajemnica handlowa:):):) )ale w boifilu są po 20 zł!!!!
A oto kolejna fotka!!!
i kolejna
ładnie dobra !! może ktos mi podac nazwe tej żabki albo jakis innych fajnbych kolorystycznie ?
to ju zostatnie (nie che więcej zaśmiecac forum):)a poza tym modelki nie chca już pozować!!!!!
fajne fajne zabki:]
zrob zdjecia terra dla nich jestem strasznie ciekawy jak wyglada...:)
Zabki malutkie lcz piekne tez mam takie mlode i dorosle
jakby ktos chcial kupic to zapraszam do swojego posta w dziale sprzedam... gady/plazy...
Mam tez inne ladne zabki
Bardzo bym prosił o fotki terrariów dla takich rzekotek ! I koszt wykonania takego terra!
heheh Sławek nie daj sie prosic tylko dawaj te fotki terra:D
Ostatnie zdjęcie chyba najciekawsze, a żabcie słodziutkie:)
może nie najlepsze ujęcie ale widac prawie wszystko!!!!!(teraz je trzymam w małym terra bo same są malutkie i nie chce żeby się pogubiły!!!!hehehehe) do robienia zdjęcia wyciągnołem basenik bo zasłaniał widoczność!!!!!!!:):):)
Zapomniałem dodac że kupiłem już Foggera , i tylko czekam aż do mnie przyjdzie!!!!!!jak będe go miał to też walne fotke z mgłą!!hehehe:):):)
Ile Cie kosztowało zrobienie takiego terra? I podaj wymiary.
piękne te żąbki:D zaniedługo bede robił terra dla dalekowschodnich:D
ale fajne zabki, ja mam narazie same pajaczki i psa;]