Re: wiosna się udziela :)
dobre:)
fajne kometarze do fotek:) (mi by sie nie chcialo ich pisac:P)
Fajna historyjka , bardzo mi poprawiła humor bo własnie dowiedziałem się czegoś niemiłego... :((((( a myslałem że nic nie da rady mnie rozśmieszyć w takim momencie :)
Super zdjęcia i ujęcia nieżle wyszły ci te fotki,chociaż miałeś z nimi dość robotki:):)
POZDRAWIAM
Ehehe spoko.... piękna historia.. troszke chyba nad tym popracowałeś
swietna sprawa,zarowno ze mogles to sfotografowac jak i ubrac w historyjke!
swietna sprawa!
Super :D Zawsze podobały mi się nasze krajowe gady, ale to zaskoczyło mnie zupełnie :)
dzięki wielkie :)
no mnie tez niezle zaskoczyło jak w ogordznie znalazlem tą parę.... i akurat mialem aparat w ręku:)
nawet specjalnie się mnie nie bały , troche spokoju ,zadnych gwaltownych ruchów i moglem leżec naziemi koło nich :)
scena była przepiękna, jaszczurki az się świeciły, szczegolnie zielony kolor samca....
czekam teraz az sie pojawią maluchy w ogrodzie...
z naszych gadow to po mojm ogrodku plącze sie jeszcze od czzasu do czasu kilka zaskrońcow, w tym roku jeszcze nie widziałem ale juz czekam z aparatem:]
a pozatym w ogrodzie mają zrobiony wybieg moje pozostale gady, czyli wszystkie zolwie:)
ehh.,,,, pieknie ogród wygląda wiosną;)
a tak przy okazji ,to co to za owady są te czerwone?
ja je znam pod nazwą poskrzypka, ze wzgledu na specyficzne piszczenie pokruwammi skrzydelek chyba, gdy sa wystraszone...
Sliczne sa te zdjecia,a zwlaszcza ta biedronka:) slicznie tobie to wyszlo,widac ze jakims dobrym aparatem robione byly fotki.pozdrawiam
o kurcze, ale fajnie podpisujesz te zdjęcia - buah ah ;D fajna historyjka ;P
a co do zdjęć są spoko, najwyraźniej i najciekawiej wyszła biedronka i fota pt: "...skonczyla sie moja cierpliwosc, idę po ciebie..." - ogólnie foty spoko ;D